2777
2789
عنوان

چطورم؟؟+📸

227 بازدید | 17 پست

نگاه کنید این عبام مقداری برام کوتاه شده بود بعدش اومدم یه کم دیگه ازش کوتاه کردم که وقتی می ذارم روی شونه تا مچ پام باشه بعدش جلوش هم زیپ زدم

نظرتون چیه درباره اش؟؟ 

مامانم میگه به درد بیرون نمی خوره در حد رفتن تا مغازه و... به درد می خوره نه بیرون.! 

اینم بگما یه چادر دیگه دارم با یه عبا ولی گفتم تنوع باشه یکم🙂💜

بزار عزیزم

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار متنو اخربار میخونم😐

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

من کلا عبا دوس ندارم

باهاش راحتی؟

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
خوبه مثل عبا نمیشه ولی خب یه چیز جمع و جوره!  منم عبا دوست ندارم ولی خب جده فرق داره خیلی عبا ...

من نپسندیدمش با عرض معذرت💚