2777
2789

بچه ها من ۶۵ کیلو هستم بعد قدم ۱۶۰ ۱۶ سالن  هست

بعد خیلی ناراحتم هیچ وقت نتونستم به وزن دل خواهم برسم به خدا متنفرم از مانتو چون هیچ وقت هیچی  سایزم نمیشه سایزم ۴۲ هست مانتو هام بیشتر زنونه هست خیلی غصه می خورم از اینکه نمی تونم مانتو و لباس هایی که دوست دارم بپوشم 

بخدا اینقدر مواظب غذا هستم کم نمی خورم ولی خب به اندازه همش استرس دارم نمی دونم چه کنم به خدا دلم می خواد لاغر باشم استخون اصلا اسکلت 

همه دوست هام لاغر  هستن 

پارسال رفتم باشگاه ولی نتونستم ادامه بدم......

حالم بده خیلیی  خوشبحال لاغر ها خسته شدم  از اینکه هیچ وقت نتونستم اهههه 

میری بی معرفت  ولی دوریت خیلی سخته برام 

شکوفه عشق جان چقد منی😐😂🤝

عین همیم هم قد هم وزن 

میای باهم قرار بزاریم لاغر شیم؟

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکوفه عشق جان چقد منی😐😂🤝 عین همیم هم قد هم وزن  میای باهم قرار بزاریم لاغر شیم؟

واقعا؟من از اینور امتحان های ترم دارم از صبح تا حالا درس خوندم باشه چه کنیم همسن منی؟

میری بی معرفت  ولی دوریت خیلی سخته برام 

بیخیال دختر...منم یه مدت همش تو فکر این بودم که لباسام چاق نشونم ندن...ولی حالا دیگه برام مهم نیست...لباسام در گشاد ترین وضع ممکنن و منو تو چاق ترین حد ممکن نشون میدن😃مهم اینه که من حال میکنم از لباسم و هیکلم..منم قدم۱۶۳ و وزنمم فک کنم ۶۳یا۶۴

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
واقعا؟من از اینور امتحان های ترم دارم از صبح تا حالا درس خوندم باشه چه کنیم همسن منی؟

آری 

یه نمه بگی نگی ازت بزرگترم😂🤝

منم دارم درس میخونم 

ولی خوب روزی یه نیم ساعت ورزش بد نیست تغذیمونم درست کنیم هر هفته به هم بگیم در چه وزنیم 

تا دوماه ان شاءالله ببینیم به چند میرسیم

کاش می شد زندگی تکرار داشت...