2777
2789
عنوان

یه راهنمایی کنید لطفاً

48 بازدید | 2 پست

سلام دوستان اول از همه بگم که۱۷سالمه و یه دوسالی میشه عاشق یکی شدم البته هیچ رابطه آیی نداشتیم جز چند بار حرف زدن ایشون یه بار به من گفتن سوار ماشینم شو و من بخاطر غرورم نشدم چون تو این دوسال هیچ کاری نکرده بود بعدش اومد شمارش رو داد منم بعد دوماه پیام دادم بعد یکم صحبت کردن گفت که آیا باکره ام یا نه منم گفتم تاحالا با هیچ کسی نبودم چطور میتونم رابطه ایی داشته باشم بعد فهمیدم که ایشون با زن های متاهل وارد رابطه میشه  من الان میخوام از فکرش بیام بیرون ولی نمیتونم نمیدونم چرا هم ازش متنفرم هم یه حس مبهمی دارم بهش  کمکم کنید چجوری فراموشش کنم همسایمونم هستش

چ عوضیی بوده

خیلی دوسش داشتم من بخاطرش مقابل مادرم وایسادم مامانم همون روزی که می‌خواست سوار ماشینش شم گفت این هوس بازه گفتم نه اون اینجور آدمی نیست دو هفته با مادرم قهر بودم آخرشم زکی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.