2777
2789
عنوان

گاز گرفتن

298 بازدید | 7 پست

خانمها راهکاری دارین برای اینکه بچه گاز نگیره 

ابوالفضل پسرم خیلی گاز میگیره ومو میکشه  ی لحظه غافل بشم‌داداششو یا بچه هارواز میگیره یاموهاشونو میکشه😑😑😐😢 

اینقدم‌دندوناش تیزه ک‌جاش سوراخ میشه وخون‌میوفته 

۴سال و۱۰ماهشه 

کلام نداره 

نمیدونم چون‌نمیتونه صحبت کنه و‌منظورشو برسونه عصبی میشه اینکارو میکنه ذوق زده هم‌میشه متاسفانه گاز میگیره 😢 دعواش کردم بیخیالی کردم حواسشو پرت کردم درست نشد

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
دقیقا چون نمیتونه صحبت کنه تینجوریه.گفتاردرمانی میبری؟

بله اما‌متاسفانه سکوت‌رو‌نمیشکنه و‌چیزی نمیگه 😐😐

فقط تازگیا با اشاره منظورشو میرسونه 

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا زود صحبت میکنه عزیزم.باش راه بیاین دیگه.چاره چیه

ممنون‌ان شالله  

حالا حرف زدنش دغدغه ی بزرگیع 

اما گاز گرفتن‌وموکشیدنش خیلی بده زورشم‌زیاده با اینکه ریزه میزس ناقلا موروبد میکشه

ممنون‌ان شالله   حالا حرف زدنش دغدغه ی بزرگیع  اما گاز گرفتن‌وموکشیدنش خیلی بده زورشم‌زی ...

تخلیه هیجانیشه دیگه.صحبت کنه درست میشه.شمام یبار موهاشو بکش حالا نه اونقد محکم در حدی که دردش بیاد شاید فهمید کار بدیه

تخلیه هیجانیشه دیگه.صحبت کنه درست میشه.شمام یبار موهاشو بکش حالا نه اونقد محکم در حدی که دردش بیاد ش ...

ممنونم‌ان‌شالله دعا کنید برامون برای ابوالفضلم‌خواهش میکنم