2777
2789
عنوان

نوزاد یک ماهه

188 بازدید | 13 پست

سلام خوبید

بچم یک ماهشه فقط شیر خشک میخوره

ب شدت گرمایی هست 

دوروزه برا دل دردش دکتر گفته نعنا بجوشونم ۵ سی سی بدم

الان دل دل میزنه

و بالا 

میاره

دل دردش خوب شده ولی ب جاش بالا میاره

میتونم ترنجبین بجوشونم بهش بدم

نی نی منم ۴۰ روزشه فقط شیر خشک میخوره دل درد داره شبا تا صبح گریه میکنه کولیک اید و گرمیچر اینا هم دادم تاثیر نداره

شیر خشک چی میدی بهش؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا بهش قطره کولیکیز نمیدی

اون ضد رفلاکس ضد نفخ و دل درده

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
نی نی منم ۴۰ روزشه فقط شیر خشک میخوره دل درد داره شبا تا صبح گریه میکنه کولیک اید و گرمیچر اینا هم د ...

من نان ۱

البته ابتامیل دادم 

اچ ا هم

بالا اورد

نعنا دل دردش خوب شده

فقط بالا میاره

من نان ۱ البته ابتامیل دادم  اچ ا هم بالا اورد نعنا دل دردش خوب شده فقط بالا میاره

عزیزم بخاطر شیرخشکش نیست؟نان سنگینه 

منم اوایل به دخترم نان میدادم بالا میاورد الان ببلاک میدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

اصلا  اشکالی داره نعنا بهش بدم

من عرق نعنا میدادم.. اونم پنج قطره میریختم داخل سی سیسی اب جوشیده و اندازه یه نخود هم نبات.. 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
میدم عزیزم جواب نگرفتم

گلم نگران نباش بچها تا 6ماهگی رفلاکس دارن

والا من کولیکیز میدم خیلی خوبه واسش

البته با یبار دادن خوب نمیشه ها باید هر شیش ساعت بدی 

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
قبل نعنا بالا نیاود

به اونم نعنا میدادن بعد یا قبلش اون ربطی به نعنا اینا نداشت شیر خشک نمیساخت براش دکتر ببلاک نوشت روشم نوشته جلوگیری از محتویات معده اون خیلی خوب بود تا الان پنج ماهگیش همون و خورد 

هیچی جز شیر نباید به نوزاد بدی نه نعنا نه ترنجبین نهایتا کولیکیز یا گریپ میکچر

بعدم باید دلیلشو پیدا کنی

یا شیرو عوض کن یا دفعات و درجه شیر رو دست کاری کن

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود