2777
2789
عنوان

مدل گوشیت چیه؟ 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 60 پست
هواوی y8sراضیم دوربینشم 48 خوبه ولی اگ الان میخواستم بگیرم شیامویی میگرفتم

آهان ممنون گلم

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

من خودم آیفون 13 دارم خیلی راضیم  از سامسونگ بخوام برات بگممممم .... A52 خیلی خوبه و سری ...

بله بله آیفون ک خودشه😁

مرسی گلم 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه کیفیت دوربین شدیدا واست حائز اهمیتیه شیائومی پوکو ایکس تری بگیر

من ایفون دارم وقتی با شیائومی مفایسه کردم در ی سطح بودن

هممون ی روزی مردیم؛ توی سکوتی که هیچوقت، هیچکس، هیچ جوره درکش نکرد..‌.
نه اصلا من نزدیک دوساله دارم راضی هستم خودم نوت ۹ همسرم نوت ۸داره اونم خوبه  شیایومی عالیه&nb ...

ممنونم عزیزم آره همسر خودمم نوت 9 پرُ داره 

کیفیت دوربینش خیلی خوبه ولی هنگ میکنه

دوربینش خوبه؟ 

آره...ولی میگن بعدها شاید خود به خود خاموش بشنو....من ک هنوز تو این یکسال همچین چیزی ندیدم .

ولی اگه بخوای از بین گوشیهای پوکو انتخاب کنی من بهت ایکس تری رو پیشنهاد میدم تا ام تری 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
من خودم آیفون 13 دارم خیلی راضیم  از سامسونگ بخوام برات بگممممم .... A52 خیلی خوبه و سری ...

میگم منم ایفون ۱۳ دارم دوبینش موقع عکس گرفتن یکم تناژ زردی داره برای توام اینجوریه؟

هممون ی روزی مردیم؛ توی سکوتی که هیچوقت، هیچکس، هیچ جوره درکش نکرد..‌.
اگه کیفیت دوربین شدیدا واست حائز اهمیتیه شیائومی پوکو ایکس تری بگیر من ایفون دارم وقتی با شیائومی م ...

آهان چه جالب

قیمتش رو میدونی گلم؟