2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبلا اعتقاد نداشتم ولی الان اعتقاد دارم هر چقدرم قران میخونم و ایه الکرسی و ناس وفلق تاثیری توی چشمای طرف نداره چه کنم بنظرتون 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘

آره دیشب شوهرم سالم بود چند نفر دیدنش وقتی اومد خونه گردن درد گرفته تا همین الان 😑

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
اعتقاد ندارم آخه مگه میشه با حرف یکی مشکلی برات پیش بیاد بنظرم خدا تا نخاد هیچ‌چیز نمیشه

پس چرا ایه قران داریم و حدیث پیامبر حرز امام‌جواد

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 
اره من پسرموهر بار پارک ببرم نکه نسبت ب همسناش قدبلنده همه مبگن هیکلیه و فلان بهمان برگشتنی بچم مریض ...

وقتی میبری بیرون چهار قل بخون 

من به ایه الکرسی مثل نور چشمام اعتقاد دارم یه اتفاقی تو زندگیم افتاد ک دیگ تا عمر دارم یادم نمیره ک ایه الکرسی منو چطور نجات داد دقیقا شبیه یه فیلم ترکی بود میداد ایینه عبرت بود چی بود اون 

نمیدونم دیگه من نظرمو گفتم😑🤦‍♀️

بله نظر شماهم محترمه صد البته اخه میگن تو خارج تحقیق کردن میگن چشم ها انرژی دارن.من خوب اعتقاد دارم چون ایه ی قران هست ک میگه با چشم هایشان زخمی میکنند و یه اتفاقی برام افتادک دیگ فهمیدم چشم زخم هست

اره من پسرموهر بار پارک ببرم نکه نسبت ب همسناش قدبلنده همه مبگن هیکلیه و فلان بهمان برگشتنی بچم مریض ...

حرز امام جواد همراش باشه. آیت الکرسی و چهار قل بخون میبریش بیرون. ماشاالله لاحول و لا قوه براش بخون

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست