2777
2789

خانوما هرکی مثل من اسید معده داشته و حس توده در گلو خوب شده بیاد دارم میمیرم دیگه زده به گلوم و گوشم . التهاب معده هم دارم خواهش میکنم درمان گیاهی هم اگر میدونید بگید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گیاهی بیخیال من چندسال تحت نظر متخصص بودم خوب شده بودم اما چند باری برگشت کم بعد امسال زمستون دیگ موقع بلعیدن خفه میشدم تو خواب خفه میشدم الان ۴ماه تحت نظر متخصص تغدیم خیلی بهترم یعنی خوبم

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
منم برگشت اسیددارم یعنی همه اش گلوم ومعدم میسوزه میخورم عالیه آب روی آتیشه

یکی گفت بابونه خوبه تا ۳ هفته اما میترسم . گفت درمان قطعی میکنه نمیدونم برای من خیلی چیزا جواب نمیده 

وای خدا منم ۱ سال اینطوریم دیگه واقعا حس مرگ دارم 

برو وعده غذایی اصلاح کن ماها باید حجم کم وعده زیاد بخوریم یسری چیزا نخوریم کلا دکتر تغذیه خوب برو عالی بخدا گریه میکردم نمیدونستم اسید معده 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
یکی گفت بابونه خوبه تا ۳ هفته اما میترسم . گفت درمان قطعی میکنه نمیدونم برای من خیلی چیزا جواب نمیده

سلام خوبین شما... منم دقیقا مشکل شما رو دارم اگه بهتر شدین بگین چه روشی استفاده کردین