2821
2789
عنوان

منظورش چیه واقعا

108 بازدید | 10 پست

دو سال پیش یکی از خواستگارمو قبول کردم برام نشون آوردن. خیلی خیلی عاشقش بودم، اون زمان هم هیچی نداشت، الان وضعش خوب شده،خانواده درستی نداره برای همین خانوادم گفتن نه مناسب تو نیست و رفتن نشونمو پس دادن، مهر ماه امسال بعد از یکسال و نیم برگشت گفت من عاشقتم و وضعم خوب شده و میخوام بیام خواستگاری، من گفتم خانوادم میگن نه،، بحثمون شد و قهر کردیم. دیروز بهم پیام داده که من با یه دختری دوس شدم خوشگله و دفعه اول اومده پیشم من بهش نزدیک شدم و اون هم وا داده س کردیم! نکنه خرابه؟ !یعنی اصلا یه لحظه موندم همچین حرفیو داره به من میزنه.چرا اینارو به من میگه.میگه خواستم ازت راهنمایی بگیرم! خب چرا از من؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر کنم بهش برخورده. میخواد بگه یه دختر همه چی تموم دنبال منه و از این لوس بازی ها داره درمیاره احتمالا

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

فکر کنم بهش برخورده. میخواد بگه یه دختر همه چی تموم دنبال منه و از این لوس بازی ها داره درمیاره احتم ...

اتفاقا چند وقت بعد از اینکه دیگه من رابطمو باهاش تموم کردم بهم پیام داد گفت من از نظر تو زشت بودم؟گفتم چطور؟گفت اخه یه دختره اولین بار که منو دیده گفته چهره اتو نپسندیدم و باید لاغر شی و مو بکاری..منم بهش گفتم باز هر دختری تحویلت نگرفت نیای به من پیام بدی...بعدش این ماجرا پیش اومد..یعنی داره الکی میگه؟ من واسم مهم نیستا ولی از حرفش تعجب کردم اخه اینجور ادمی هم نیست که دنبال دختربازی باشه

بگو اون دخترو نمیدونم ولی خوشحالم با پسر خرابی مثل تو ازدواج نکردم بعدم بلاکش کن

من جوری واکنش دادم که یعنی انگار اصلا برام مهم نبوده.حتی استیکر خنده هم براش گذاشتم.گفتم نمیدونم والا نمیشه قضاوت کرد ولی نهایتش خراب هم باشه یکی مثل خودته دیگه خخخخخخ

من جوری واکنش دادم که یعنی انگار اصلا برام مهم نبوده.حتی استیکر خنده هم براش گذاشتم.گفتم نمیدونم وال ...

اوهوم خوب گفتی

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز