2777
2789

دعا میکنم سالم باشه ولی برای طرز فکر بعضی ها که الویتشون پسر متاسفم 

دختر و پسر هر دو هدیه خدا هستن بگید هرچی خدا داد مهم سالم بودن بچه هاس

من به دختر ناز دارم که عکسشم تو تاپیکم هست ولی تا بحال به درصد هم نگفتم ایکاش بچه دومم پسر شه همیشه میگم خدایا فرزندی بهم عطا فرما که سالم و سلامت باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا میکنم سالم باشه ولی برای طرز فکر بعضی ها که الویتشون پسر متاسفم  دختر و پسر هر دو هدیه خدا ...

عزیزم حرفهای شما درست من بچه ی اولم دختره و ی تار موش رو به ۱۰۰۰۰۰۰تا پسر نمیدم سر اینکه دختر شه کلی نذر و نیاز کردم الان چون بچه ی دومم هست و چون انسانم دوست دارم طعم پسرم بچشم و اگر دقت کنید تمام چیزهای خوب رو خواستم

این طبیعته. ۵۰ درصد ممکنه دختر باشه ۵۰ درصد ممکنه پسر. کاملا تصادفی. دعا چیه دیگه

۱۰۰درصد بچه یا دختر یا پسر😄خدا لطف کرده دخترش داده الان ازش پسرشم میخوام داد شکر میکنم ندادم مطمنم بهترینها رو برام در نظر داشته

من متوجه نمیشم خدا نقشش این وسط چیه. کاملا تصادفی ژن ها باعثش میشن و بر این ژن ها قواعد و قوانینی طب ...

عزیزم خدا خودش تصمیم میگیره کدوم ژن غالب باشه و منی که بخدا معتقدم مطمنم هرچی خیر هست سر راه من میذاره🤲

نظر شما هم محترم

اما اگر همه چیز بنا بر خواست خدا بود هیچ علمی بوجود نمیومد. علم یعنی طبیعت قانونمنده. مثلا علم میتون ...

عزیزم نصف شبی نمیخوام فلسفه و کتابهای دانشگاهم  رو مرور کنم من ی پیام درخواست انرژی مثبت کردم همین.هرکی دوست داشت و دید دعا میکنه هرکی هم نداشت سرش سلامت