2777
2789
عنوان

خونریزی

250 بازدید | 17 پست

سلام 

خانما کسی اوایل بارداری تجربه خون ریزی داشته ؟

من پروژسترون میخوردم برا تنظیم شدن پریودیم سه روز بعد از قطع قرص لکه بینی بود بعد ی روز کامل شد خونریزی مث خونریزی های دوره ی قبلیم نیس کمتره 

امکان بارداری هست ؟ 

بعضی‌ها تو دوران بار داری هم پریود میشن من اوایل با داریم لکه بینی داشتم زیاد نبود ولی بعدها مادربزرگم گفت این نشانه پسر دار بودنه ک همین طور هم شد خدا ی پسر شر و شیطون و ناقلا بهم داد خدا ایشالله به توهم یکی مث من بده

سکوت سرشار از ناگفته هاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم

منم دومین ماهه دارم پروژسترون میخورم. برای رفع لک قبل از پریودی. 

اما منم این ماه دقیقا سه روز بعد از قطع قرص لکه داشتم تا سه روز. بعدش پریود شدم که روز اول پریودیم تا روز دوم خونریزیم خیلی کم شده بود.

از عوارض قرص خوندم، دیدم ایجاد لکه و کم شدن خون قاعدگیه. ممکنه حتی تا اخر پریودیت خون کمی بیاد یا روزای پریودیتو کمتر کنه

ای جانم  انشاالله خداحفظش کنه برات ... انشاالله خدا از دهنت بشنوه

برات دعا میکنم ایشالله خدا نا امیدت نمیکنه پسر من الان کلاس دومه از بس سوال میکنه و خیال. پردازی میکنه دیونم کرده ی روز دکتره ی روز فضا نورده ی روز پلیسه ایشالله خدا به تو هم بده هر روز ب ی سازش برقصی

سکوت سرشار از ناگفته هاست
برات دعا میکنم ایشالله خدا نا امیدت نمیکنه پسر من الان کلاس دومه از بس سوال میکنه و خیال. پردازی میک ...

مرسی مهربون انشاالله 🥺🤲🏻

😂😂😂عزیزم هزار ماشالا 

انشاالله روز ب روز شاعد پیشرفت و‌موفقیتش باشی 

خدا از دهنت بشنوه 🤲🏻

من ماه دوم و تموم کردم  ماه اول همه چی روال بود  اما این برج مسخره بازی در اورده

نه عزیزم نگران نباش طبیعیه از عوارض قرصه.

تا چن روز دیگه احتمالا پریود میشی 

اگه عقب افتاد و از ده روز قطع کردن قرص گذشت بی بی چک بذار. 

نه عزیزم نگران نباش طبیعیه از عوارض قرصه. تا چن روز دیگه احتمالا پریود میشی  اگه عقب افتاد و ...

سلام عزیزم 

میگم شما دوره درمان قرصت ک سه دوره بود تموم شد ؟ 

خونریزیت طبیعیه ؟ برا من اصلا طبیعی نیست 

دیروز مثلا شدم ی خونریزی کم بوده 

امروزم همینطور اصن پد الوده نشده ... 

شمام همینطوری؟؟

سلام عزیزم  میگم شما دوره درمان قرصت ک سه دوره بود تموم شد ؟  خونریزیت طبیعیه ؟ برا من ا ...

سلام عزیزم. الان تازه دو روزه دوره سوممو شروع کردم

برای من ماه اول روز اولو دوم خونریزی کم شد به بعدش عادی شد. اما سه روز لک قبل پریودی داشتم. این ماه خونریزیم مقدارش طبیعی بود. اما بازم سه روز لک داشتم قبل پریودی. 

رفتم دکتر. گفت اوکیه اشکالی نداره. چون من قبلا حتی شیش هفت روز قبل پریودی لکه داشتم. گفتم داره تاثیر میذاره دوره لکتو کم کرده و دوباره برای این ماه برام‌نوشته.

میتونی دکترت زنگ بزنی سوال کنی. خیالت راحت شه

سلام عزیزم  میگم شما دوره درمان قرصت ک سه دوره بود تموم شد ؟  خونریزیت طبیعیه ؟ برا من ا ...

ولی خب از عوارض قرص میگن همین کم شدن خون پریودی و حتی کم شدن روزای پریودیه. میتونم بگم نگران نباش اما بازم به دکترت رنگ بزن خاطرجمع شو. 

برای من رو میزان خونریزیم تاثیر نذاشته اما به قدری ریزش مو گرفتم، به قدری جوشای هورمونی میزنم. به قدری خشن شدم تو این سه ماه 

که فقط دعا میکنم زودتر تموم شه دوره مصرفش

برای منکه برای دوره چهارمم نوشته🥲🥲🥲