2777
2789
عنوان

دلم گرفته زوووود بیاین شوهرم...

525 بازدید | 21 پست

بچه ها احساس میکنم شوهرم تازگیا خیلی بهم بی توجهی میکنه،الان کلی سر این موضوع تو چت و تماس بحث کردم،کلی هم نازمو کشید ولی آخرش خسته شد و رفت بخابه،گفت چشمام داره میسوزه از بس از صبح کار کردم،کارش یه جوریه که یه سره با لبتاب و کامپیوتر در ارتباطه،من گفتم میرم تا صبح گریه میکنم یکم دیگع نازمو کشید بعدشم گفت چشمام میسوزه اعصابمو خرد کردی و خابید گفتم دوستم نداری گفت دوستت دارم بعدشم خابید،ب نظرتون دوستم داره؟!؟!اگه دوستم داشت که نباید میخابید 

وقتی میدونست من دارم گریه میکنم:((((تجربه مشابهی دارین؟!؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا صبح که نمیشینه ناز بکشه...

شاید حساس شدی....

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

یادش بخیر من تا پنج صبح باشوهرم توی عقدحرف میزدم بعداون مثلا پنج ونیم میرفت کار بعدهم من میگفتم دوستم نداری که حرف نمیزنی باهام،خخخ

نه عزیزم ایشون دوستت داره اماخسته میشه سرکار

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

نودونه درصدو نیم اقایون دربرابر خواب نمیتونن مقاومت کنن 

معمولا هم چون خیلی فعالیت دارن وتک بعدیم هستن

طبق روانشناسی زن ومرد

مردا مسائل ومشکلات رو‌پشت در اتاق خواب جا میذارن

برعکس ماخانوماحتی موقع خواب هم به همه چی فک میکنیم وتو خواب هم مغزمون فعاله نسبت به مسائل و مشکلات

یبار داشتم باشوهرم صحبت میکردیم

یهو گفت یه جارو خریدم!!😐

گفتم چی؟؟؟

گفت عه ببخشید خواب دیدم!!

نشسته تو صدم ثانیه با چشم باز

انقدر خسته بود😂👋🤣

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

مردا کلا زیاد مثل ما خانوما احساسی نیستن عزیزم.... مثلا نمیشه انتظار داشت تا صبح از فکر گریه ما خوابشون نبره 😐 من دقیقا این برام پیش اومده تا بحال و وقتی دیدم اکثرا اینو میگن فهمیدم طبیعیه ....ب نظرم دیگه هم ازش نپرس دوستم داری یا نه این جمله عدم اعتماد ب نفستو میرسونه..... ببین ریشه مشکل چیه شاید فشاری چیزی روشه

چند شب پیش، یه اتفاقی افتاد 

من گریه ام گرفت

شوهرم گفت اگه قشنگ و حسابی گریه کنی، این مشکلو سه سوته حل میکنم😑🤪🤐😐

پس برو خدارو شکر کن که کمی نازتو کشیده

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم!