2777
2789
عنوان

توقیف اموال نامزدم

392 بازدید | 22 پست

ما هنوز عقدیم میخوام مهریمو بزارم اجرا و اموالشو توقیف کنم

امکانش هست تو همین یکی دو هفته بزنه به نام کسی اموالشو؟ 

اونوقت کاری از دستم ساخته نیست؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فک کنم تا ۶ ماه قبل هرچی به حسابش بوده در میارن  و اینکه به سرعت هم جلو حساباش بسته میشه

مطمئن هستید تا ۶ ماه قبل؟

منم شاید ابن کارو کنم

ولی نه حساب بانکی شوهرم و دارم

نه سند خونه و زمین دیدم

نه سند ماشین 

ولی میدونم به نام خودش و اینکه حساب بانکیش پر هست

میتونم کاری کنم؟

بعد اجرا گذاشتن سریع توقیف میکنن اگه محکوم بشه و هرچی که تو چند ماه اخیر به اسمش بوده در میارن حتی پولایی که تو حسابش بوده و بعد نیس باید بگه چی شده

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
من تاپیکت رو خوندم شوهرت اکه عاشق هس طلاق نگیر گلم الیته من جات نیستم‌ یه دونه نظربود گفتم

ممنون گلم

بله شوهرم خیلی دوسم داره اما یه مشکلاتی داریم که قبول نکرد باهام بیاد مشاوره

مطمئن هستید تا ۶ ماه قبل؟ منم شاید ابن کارو کنم ولی نه حساب بانکی شوهرم و دارم نه سند خونه و زمین ...

نمیدونم دقیق 

ولی دختردایی من چند روزه دنبال کار طلاقه فورا تا درخواست مهریه داد حساب های شوهرش رو مسدود کردن 

بعد گفت چیزی به نامش نبوده 

در حالی که ماشین داره 

حالا گفتن اگه به نام کسی زده باشه تو این مدت مشخص میشه دیگه دقیق نمیدونم سوال نمیکنم که هی یادآوری نشه بهش

ممنون گلم بله شوهرم خیلی دوسم داره اما یه مشکلاتی داریم که قبول نکرد باهام بیاد مشاوره

حیف ها والله گلم من الان پسر خوب نمی بینم این ها بگیر نیستن فقط دنباله سرگرمی هستن اگه می خوادت تحمل کن باز زندگیه خودت هس من تجربه های بدی از دوستی دارم همشون عرض سه روز کات کردم دیدم بگیرنیستن دنباله کثافت کاری تفریح هستن

اره عزیزم درست میگی شاید خدا کرد بین ماهم درست شد

به شهید محسن حججی توسل شو به شدت نتیحه میده پانصد عدد صلوات یا کمتر نذر کن یا هم زیارت عاشورا برای امام حسین بخون وبخواه ازش بی نتیجه نمیزاره