2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط حال و گذشته و اخلاقتو.... درست میگن

و به ۹۹ درصدآدمامیگن بختت بسته ست،،،همزاد داری...طلسم شدی

حرفاشون راجب اینده هم چرته

این تجربه من از چندین نفر ک سرکتاب بازکردن برام

حالا اگ میخوای باز برو سرکتاب بازکن.

.....

من ی مشتری داشتم  بار اول بود ک میومد سالن ما 

حرف ب همین چیزا کشید گف من ف*ال پاسور میگیرم نیت کن 

ینی سیرتاپیاز زندگیمو گف حتی از اینده گف این قضیه مال ۴سال قبله و دقیقا همونا برام اتفاق افتاد 

عالی بود حیف ک دیگه ما جابجاشدیم و شمارشو گم کردم

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
فقط حال و گذشته و اخلاقتو.... درست میگن و به ۹۹ درصدآدمامیگن بختت بسته ست،،،همزاد داری...طلسم شدی ...

چند وقتیه حس میکنم طلسم شدم

طلسم که نه ولی یه جوری میشم

چند روز پیش ی کاری داشتم ی جایی یه کافه دیدم رفتم نشستم قهوه خوردم

تا پامو گذاشتم تو کافه یه استرس خاصی گرفتم خیلی برام عجیب بود کنجکاو شدم یه بار دیگه رفتم با دوستم استرسم شدیدتر شد یه جورایی استرس نیست دلشورست دستو پاهام بی حس میشه اشتهام کور میشه یه حالتی میشم 

جالب اینه ک دوستمم این طوری میشه

ولی نمیدونم چرا وقتی با دوستم رفتم حالم بدتر شد

یکی از اقوام بهم گفت سرکتاب بگیر

چون سرکتاب از اجنه کمک میگیرن 

از کجا میدونی؟؟

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
چند وقتیه حس میکنم طلسم شدم طلسم که نه ولی یه جوری میشم چند روز پیش ی کاری داشتم ی جایی یه کافه دی ...

چ بد واقعا 

انشالا ک چیزی نیس