2777
2789
اگر میدونستی چه محله داغونی تو تهرانه هیچ وقت بهش فکر هم نمی کردی

چ ربطی داره..

اسم دختره قشنگه

من یه نفرو میشناسم اسمش براتعلی..ولی انقد جنتلمنه

یا برعکس..یه دختر میشناسم اسمش نازگله..قیافش داغونه

زندگیتون پر از عشق

اسی دستت برکت داره، کاش تاپیکی در مورد سیسمونی ام میزدی که همینجوری پربازدید بشه.. هیچ تاپیکی پیدا نکردم مفید و کامل باشع

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آنیسا، خودش اسمشو دوست داره؟؟ خیلی مرددم تو انتخاب اسم🤦🏻‍♀️

خیلی زیاد راضی هست خودش

اسم خواهرش رو هم خودش انتخاب کرد😅

ما هم راضی هستیم

هم خوش تلفظه هم تک هست و عجیب و غریب هم نیست

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...

باران

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
خیلی زیاد راضی هست خودش اسم خواهرش رو هم خودش انتخاب کرد😅 ما هم راضی هستیم هم خوش تلفظه هم تک هس ...

خیلی خوبه

من ترسم اینه پسفردا بگه چرا اسممو این گذاشتین یا اون نذاشتین..

بله ولی من بین آنیا و آوینا هم موندم. راستش میخوام بین المللی باشه که اگه موفق شدیم بریم، اونجا هم مناسب باشه.. نیکا هم قشنگه اما ب دلم نمیشینه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
شاید پدر ومادر مذهبی بودن اسم مذهبی گذاشتن بچه بزرگ شد عقلش رسید نخواست مذهبی باشه تکلیف چیه؟🤔 یه ...

اسم خیلی تاثیر داره بعد هم مثلا من یه عمو دارم اسم پسر هاش حسین و ابوالفضل هست خودش اعتقاد داره ما باید به سمت آرامگاه کوروش نماز بخونیم .بچه رو میزنه میگه عزاداری نرو 

خیلی خوبه من ترسم اینه پسفردا بگه چرا اسممو این گذاشتین یا اون نذاشتین.. بله ولی من بین آنیا و آوی ...

اسم وقتی معنی دار و به روز باشه بچه ها معترض نمیشن خیالتون راحت...من بودم بین آوینا و آنیسا یکیش رو انتخاب میکردم..همسر منم سر دومی میگفت آنیا ولی من نتونستم ارتباط برقرار کنم با این اسم

سلیقه ای هست دیگه هرکدوم به دلتون بیشتر میشینه

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...