2777
2789

گندم و تمنا و آوا 

نیلا، یسنا

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر 🌱آرام تراز آهو بی باک ترم از شیر/هرلحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر 🌱رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر                           (اللهم عجل لولیک الفرج. اللهم عجل لولیک الفرج) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم متولد ۷۰ ام  من با خودم میگفتم تابان خاصه کاش اسمم تابان بود تابان از طیب که قشنگتره😐

الان که فکر میکنم اره تابان خیلی قشنگتره ولی نمیدونم چرا بچه ها مسخرش میکردن 😐

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍
این شاهرخ استخری اسم پناه و نبات و باکلاس کرد وگرنه اینا قبلا جز نواقص بودن مخصوصا اسم نبات یاد پیرز ...

😂😂😂😂😂😂

من امیدم به خدا 😍بعد خدا هم به خداست 😍زندگیم بچه هام👟👟 عشقم همسرم👔

اسم بچه های من ماه تیسا و ماه تینا.

ولی ماتیسا ماتینا صداشون نیزنیم.اون ه تلفظ نمیکنیم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
من اسم دختر فاطمه رو خیلی دوست دارم ،از خدا می خواهم خدا یه دختر بهم بده اسمش رو فاطمه بزارم

ان شاءالله.واقعا زیبا وخاص هستش

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

سوگل

بانو... اگر کسی عشق شما ، مردشما را دزدید ،نگران نباش به این فکر کن که،                     "مردان واقعی هرگز دزدیده نمیشوند" مرد واقعی مردیاست که جز برای عاشقش برای هیچ ادم دیگه ای حتی کلام دوستت دارم را نیز نگفته باشد ، چه برسد که خام ادم دیگری شود! پس اگر عشقت را برد بگذار برود مرد واقعی نیست، و باور داشته باش مقایسه اورا از پای خواهد در اورد*
راس میگه پناه اسم مردونه س، مام چنتا پیرمرد داریم اسمشون پناه

باران و دریا گندم اینا هم قدیمی ان پیرزن پیرمردا این اسما رو دارن اما الان دوباره مد شدن خیلی از بازیگرا میزارن رو بچه هاشون