2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیک ترین سراغ ندارم ولی از اسمایی که با س شروع میشن متنفرم با وجود اینکه اسم خودمم با س شروع میشه یکیم از ماهیسا متنفرم یاد ماهیتابه میفتم🥴🥶

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

نفس

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
شیک ترین سراغ ندارم ولی از اسمایی که با س شروع میشن متنفرم با وجود اینکه اسم خودمم با س شروع میشه یک ...

من اسم آتوسا رو دوس ندارم

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍

ماهک

ماهور

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.

مرسانا