2777
2789
عنوان

امپول hcg

308 بازدید | 45 پست

سلام خوبین

چن روز بعد از تزریق امپول hcgمیتونم ازمایش بدم الان۱۱روز از تزریق میگذره شنبه۱۴دهمین روزه دوسدارم زودتر بدونم جواب گرفتم یان 

میخام بدونم شماهایی ک زدین چجوری و کی فهمیدین

شوهرمم ضعیف بوده امپول هاش ام جی تزریق کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم عشقم چون منم همین مشکل داشتم رفتم آزمایش دادم دیدم منفی شده بیشتر بهم ریختم

بمیرم

بعدش چیکار کردی

من خیلی مامانم اینا شوهرم امیدواری الکی میدن

مم بیشتر درگیرش میشم

بمیرم بعدش چیکار کردی من خیلی مامانم اینا شوهرم امیدواری الکی میدن مم بیشتر درگیرش میشم

خدا نکنه هیچی آنقدر گریه کردم چشم هام ورم کرد.چند سال فقط آمپول زدم و نتیجه نگرفتم.الانم میخوام یکم پول جور کنم ای وی اف کنم

خدا نکنه هیچی آنقدر گریه کردم چشم هام ورم کرد.چند سال فقط آمپول زدم و نتیجه نگرفتم.الانم میخوام یکم ...

ای خدااااا

ایشالا جواب بگیری بحق امام رضا

خیره ایشالا

منم خیلی نگرانم

من اگ جواب نگیرم باید برم عکس رنگی بدم این ماه تو چیکار کردی؟؟؟

ببین عکس رنگی برو .لاپارسکوپی گفتن انجام نده.عکس رنگی هم آنقدر زیادش کردن درد داره که من واسه خودم بزرگش کرده بودم.چیز خاصی نبود

من اگ جواب نگیرم باید برم عکس رنگی بدم این ماه تو چیکار کردی؟؟؟

من ۲ ساله عروسی کردم و کلا جلوگیری طبیعی داشتم پریودام همیشه منظم بود ۳ماهه اقدام کردم باردار نشدم سونو دادم نوشته تخمدان ها در حالت pco فردا میحوام برم نشون دکتر بدم بینم چی میگه