2777
2789
عنوان

خواهرمو دوسش ندارم

249 بازدید | 7 پست

من۲۶سالمه اون۲۷

خیلی بمن حسادت میکرد از همون زمان بچگیمون

به لباسی ک برام میخریدن مثلا میگف جنس لباس فاطمه بهتره شما انو بیشتر دوس دارین یا مثلا چرا کفش اون فلانه مال من فلان

و تااا اشک من درنمیومد داستان تموم نمیشد

زمانیکه ازدواج کرد بشدت زده بود به اون در هررر شب شوهرش خونمون بود و هررر شب مامانمو مجبور میکرد شام درست کنه و تمام خونه رو مرتب کنه.... خیلی عذابمون داد، جلو من و برادر کوچیکم قبل اومدن شوهرش ارایش میکرد و لباس لختی میپوشید و واقعا اینقد وحشی بازی درمیاورد ک دیگه کسی جرٱت نمیکرد بهش بگه زهرا یکم مراعات کن 😑بگذریم ک الان ی بچه داره پسره

منم ی دختر دارم.... دختر من یکسالو چهار ماهشه... پسر اون ۵سالشه...... خیییلی بچشو لوس کرده البته ک بمن ربطی نداره..... اما مثلا میگه ب بچه من نگین فلان کارو نکن تذکر ندین... میاد خونه من  بچش میره رو تخت خوابمون بپر بپر میکنه... یا مثلا بچش از کتاب قصه های بچه من میبره خونشون... میره رو مبلام میپره.... اصلاااا نمیگه پسرم بشین میگه بچم عقده ای نشه بازی کنه و همش میگه افرین پسر قهرمانم تو فوق العاده ای 😑 اخلاقاشون عجیبه

شوهرش یجوریه ک میگه از ما بهتر نیس

بخدا ماشین پژو پارس خریدن بعدش ماشین ما که تیبا بود مسخره میکرد میگف چیه این سوار میشین،،، یا دعوتشون کرده بودم خونمون همه تشکر میکردن اون میگف برنجا خوب دم نکشیده مرغا خشکه و فلان... همه بچشم یه اوسکول نگاش میکنن بخدا،،، چند بار ناراحتیمو نشون دادم بهش برخورد و قهر کرد. منو خواهرم شاغلیم بچه هامون میزاریم خونه مامانم. مثلا چند بار مامانم به پسر خواهرم گفته نکن بشین پسرش محکم زده تو سر مامانم ک بمن نگو نکن، مامانم ک ب خواهرم گفته بچت اینجوری کرد برداشت گفت چون حساسش کردی تقصیر تو بوده و بامامانم ی مدت قهرم بود... 

بچش صداهای بلند از خودش درماره دختر من میترسه گریه میکنه، بخدا ی بارم با حالت تند باهاش برخورد نکرده. فقط میگه پسرم نی نی میترسه لطفا ارومتر باز پسرش تکرار میکنه

حالم بد میشه دیگه.... شما میگین چ رفتاری نشون بدم؟ دوس دارم کلا حذفش کنم از زندگیم اما خواهرمه نمیشه

بابت همه چی ازت ممنونم خداجون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه من و بچه داداش بزرگم همین بود دقیقا

زنداداشم هیچی نمیگفت بهش

ولی من میگفتم

برام مهم نبود قهر میکنه ناراحت میشه هر غلطی میکنه خونه من قانون داره تا وقتی نمیتونه رعایت کنه نیاد کل خانواده راحت تریم

دیگه الان رابطه محدود شده سه چهار ماه یبار با دعوت میان با دعوت میریم و تمام

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

سعی کن حرف بزنی و قانعش کنی بچشو درست تربیت کنه

مثلا غیر مستقیم راجب بچه خودت بگو اون به خودش بگیره

به هر حال خواهرته نمیتونی از زندگیت حذفش کنی

چون مامانتم مهمه این وسط

رابطه من و بچه داداش بزرگم همین بود دقیقا زنداداشم هیچی نمیگفت بهش ولی من میگفتم برام مهم نبود قه ...

امشب اومد خیلی سرزده

بچش رفته رو دسته مبلا میپره پایین میگم برو پایین خاله.. مامانش میگه پسر قهرمانم افرین

دوست داشتم بگم پاشو برو از خونم بیرون

بخدا مامانش حرسمو بیشتر درمیاره تا خود بچه

سعی کن حرف بزنی و قانعش کنی بچشو درست تربیت کنه مثلا غیر مستقیم راجب بچه خودت بگو اون به خودش بگیره ...

اصلا متوجه این حرفا نمیشه خیلی ببخشید اوسکوله

اون منو نصیحت میکنه تازه

امشب اومد خیلی سرزده بچش رفته رو دسته مبلا میپره پایین میگم برو پایین خاله.. مامانش میگه پسر قهرمان ...

دعواش کن 

دستشو بگیر بیارش پایین

چیکار میخواد کنه مثلا؟ تهش قهر میکنه میره باز دوماه دیگه میاد

خودم پسر دارم میدونم پسر بچه چقدر شره

مهمونی میرم تماما دارم کنترل میکنم

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍