2777
2789

سلام دوستان من پرسشنانه صبرو بردباری و سبک زندگی دارم که میخواییم ارتباط این دوتا رو بسنجیم

میخوستم ازتون خواهش کنم این پرسشنانه که برای پایان نامم‌ تکمیل کنید لطفا🙏🙏🙏

برخی از دوستان میفگتن سوالاتش خوب بود و به تفکر وادارشون کرده😊

خواهش میکنم کمک کنید خدا خیرتون بده

منم از قابل باشم برای شما عزیزان یه صلوات هدیه میکنم. انشاالله هر کی گرفتاری داره حل بشه.برای منم کمک‌کنید. خیلی وقت درگیر پایانمم.

اگر میتونید خودتون لطف کنید و اگر نه لینک روکپی کنیدبه کسی که میتونه ارسال کنید.امیدوارم خدا هم یه روزی  دست شما رو بگیره 🙏❤

https://form.avalform.com/view.php?id=29403932

این لینکشه

یا علی🌿🙏🙏❤❤

عزیزم من فردا انجامش میدم🥰 لطفاً شماهم اگر قابل میدونید دعا کن من کنکور فردام خوب سپری بشه❤️❤️❤️❤️

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

عزیزم من فردا انجامش میدم🥰 لطفاً شماهم اگر قابل میدونید دعا کن من کنکور فردام خوب سپری بشه❤️❤️❤️❤️

ارشد؟ انشااله که بهترین نتیجه رو میگیری.

منم دکتری دادم منتظر جوابشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام میدم فقط بزنم رو همین لینک؟

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘

انجام دادم نتیجه اش چی شد ؟

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
انجام دادم کامل شدنتیجه ای ندیدم امیدوارم براشما مفیدباشه موفق باشی عزیزم🌹

بله نتیجه مشخص نیست جون فعلا جمع اوری اطلاعات هستیم خیلی لطف کردی امیدوارم دلتون همیشه شاد باشه۰❤❤

انجام دادم نتیجه اش چی شد ؟

گلم هنوز داریم اطلاعات جمع اوری میکنیم به احتمال زیاد صبر با سبک زندگی خود آدم ارتباط داره.

ممنون که وقت گذاشتی خیر ببینید❤❤❤❤🙏🙏