2777
2789
می خواین موضوعشو بگم که اگه دوست داشتین برین بخونین؟؟ اگه دوست دارین تو کامنتا بکین

اون موقع ها یادمه با دخترخالم می خوندیم ولی موضوعش رو یادم نمیاد متاسفانه

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می خواین موضوعشو بگم که اگه دوست داشتین برین بخونین؟؟ اگه دوست دارین تو کامنتا بکین

بگو عزیزم

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی
اشکال نداره عزیزم الان میگم

اگه اشتباه نکنم یک دختر پولدار عاشق یک پسر نجار شده بود 

سلام

با اجازه ی استارتر اگه که ناراحت نمیشه❄🌹

دوستان ممنون میشم حمایت کنید و پیج منو @healthbady_021 تو اینستا فالو کنید

مشاوره رایگان میدم و مطمئنم نتیجه میگیرید. 

دوستون دارم

😍🌹

خاکستری نباش رفیق.

بچه ها داستان درباره یه دختر از یه خانواده خیلییی پولدار بود که عاشق یه پسر نجار شده بود بر خلاف مخالفت های خانوادش باهاش ازدواج کرد اما اون مردک تا تونست زجرش داد طوری که خودش با دستای خودش اجاق خودشو کور کرد و حسرت بچه تا آخر عمرش به دلش موند...ادامش و دیگه نمیگم چون خیلی بیمزه میشه

تا الانم زیاد گفتم

ولی واقعا قشنگه 

اما اصلا سراب و نخونید چون همه ی حق و داده به پسره ک اصلا قشنگ نیست