2777
2789
عنوان

پشه مالاریاس یعنی؟؟بچه مو نکنه😥

908 بازدید | 16 پست

بچه ها ی پشه شبیه مالاریا دیدم تو خونه نتونستم بزنمش رفت حالا استرس دارم دخترم پنج ماهه نکنه 

چقد احتمال داره مالاریا باشهمن خیلی جوشی هستم مخصوصا ب بچه م 

حالا حالم بده چکار کنم

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 

نکنه😶

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه مو نکنه چیه کجایی حرف میزنی تو😒

بچه تو نیش میزنه 😒

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

واخ

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

این آنوفل پشه مالاریا مطمئن باش این نبوده

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
این ورا نیست  احتمالا تو از اون پشه گنده ها دیدی  ما صداشون می کنیم دراکولا :))

هچین بزرگیم نداشت بزرگاشو قبلاً دیدم

این آنوفل پشه مالاریا مطمئن باش این نبوده

همین رنگیه؟این قهوه ای بودچجوری مطمعنا باشم خیلی میترسم 

بچه مو نکنه چیه کجایی حرف میزنی تو😒 بچه تو نیش میزنه 😒

انقد استرس گرفتم سریع نوشتم لهجه م قاطی شد😁