2777
2789
اره عزیزم من ۴۳ سالمه😂

امضاتونو که میدیم همیشه فکر میکردم پشت این کاربری یه دختر شونزده هفده ساله نشسته😁

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سنت عشق گرد هم می‌آئیم

آنجا که دوست داشتن تنها کلام زندگیست

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اها نه بنده نوه هم دارم😂

ماشاالله عزیزم😍😍😍

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

آخی چه خفن

از دورترین فاصله ها به هم رسیدیم و تا اوج بودن باهمیم 

با حضورتان شادمان رو دوچندان کنین

خدایا هزاران مرتبه شکرت. همه منتظرارو به حق حضرت محمد وامام حسین مامان کن .میشه دعا کنین نینیم سالم و خوشگل و باهاش بشه😍

"یا حبیب "

فرشته ی مهر لبخند زد و گفت : وقتی زمین ۱۳۹۱ بار به دور خورشید بچرخد ،و ستاره های آسمان، چهارمین ماه سال را آذین ببندند ، دوازدهمین روز ، نوبت عاشقیست . در آن روز دو ستاره ی روشن اقبال به هم پیوند میخورند و جشن بزرگی برپا می شود که همه ی آدم های خوب در آن دعوت دارند .

در بهترین روز زندگیمان حضورتان خاطره ایست ماندگار (اینجا رو شک دارم که همین بود یا نه)

ساعت ... به صرف شیرینی و شادمانی 😁

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

عههه چه جالب دیفالت طراحی کارت ماعم همینه بذار عکسشو بذارممم

اصلاً این کلماتو می‌خونم تنم گرم میشه 😍

الهی که خوشبخت بشین

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
"یا حبیب " فرشته ی مهر لبخند زد و گفت : وقتی زمین ۱۳۹۱ بار به دور خورشید بچرخد ،و ستاره های آسما ...

تاریخش هم در متن مستتر بود دیگه 😅

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....