2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بلندای نگاه تو فقط پرواز و پرواز و پرواز نه محضر لازمه نه حلقه خوب اما تویی محرم تویی همدم تویی ...

چه جالب واسه بردار شوهر منم این بود 🥰

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
از بلندای نگاه تو فقط پرواز و پرواز و پرواز نه محضر لازمه نه حلقه خوب اما تویی محرم تویی همدم تویی ...

چه جالب چند وقت پیش یه کارت عردسی  دیدم همین روش بود 😂داشتم حرص میخورم چرا تتلو و زدن رو کارتشون هاااا

یه جمله عاشقانه لُری هست که میگه: "هَرکی نارَه چی تُونی ذوقِش وِ چینَع؟"معنیش اینه که: هرکی که یه نفر مثل تو نداره دقیقا دلش به چی خوشه؟چقدر درست و قشنگ میگه ..
اون که سانسور کردم آدرس ه کارتمون همینجوری مجازیه ولی خیلی سادس حس میکنم یچی کم داره😁

مگه ارشام هام زن میگیرن😂🤦🏻‍♀️

یه جمله عاشقانه لُری هست که میگه: "هَرکی نارَه چی تُونی ذوقِش وِ چینَع؟"معنیش اینه که: هرکی که یه نفر مثل تو نداره دقیقا دلش به چی خوشه؟چقدر درست و قشنگ میگه ..

ساقی به نور باده برافروز جام ما

مطرب بگو که کار جهان شد به کام ما

هرگز نمیرد انکه دلش زنده شد به عشق

ثبت است بر جریده عالم دوام ما

سال ۹۳

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

تو مرا میخواهی

من تورا میخوانم

وهمین ساده ترین قصه ی یک انسان است

تو مرا میفهمی

من تو را میخواهم

و تو هم میدانی تا ابد در دل من میمانی

انشا بوده لامصب

الان نوشتم خودمم خندم گرفت🤣🤣🤣

سال ۹۳

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊

من این بیت رو خیلی دوست دارم

گفته بودم به کسی عشق نخواهم ورزید , آمدی و همه ی فرضیه ها ریخت بهم

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃