2777
2789
عنوان

چند وقت یه بار میرید خونه مامانتون

2920 بازدید | 44 پست

من اصلا مامانم  اینا تعارف نمیکنن برم شاید دوماه یه بار برم.با اینکه دوتا کوچه فاصله داریم و وضعشون خوبه بدنیست

خیلی دلم گرفته بعضیا همه اش میرن خونه پدرشون منم دلم میکشه اما اصلا دوست ندارن ما بریم

سه ساله نرفتم😔😔😔

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا پیام مامانم میدم که با بچه ام تنهام  حوصله اش سر رفته اصلا نمیگه پاشید بیایین اینجا

مامان من گفت دیگه نیاین خسته شدم

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)

هر دوروز یکبار

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

با اینکه اگه برای شام بریم  منو خواهرم که اونم متاهله با کارت خودمون شام سفازش میذیم و زحمتی بر ...

خیلی دنیای بدی شده مادرها بی عاطفه شدن

چرا قهر هستین

نه گفت نیا خسته شدم