2777
2789
عنوان

این حرف سرپرستم با منظور بود

97 بازدید | 12 پست

سلام من 8 ماهه که توی کارخونه کار میکنم ‌. تا الان که 24 سالمه حتی یه لکه طوسی هم توی زندگیم نداشتم . محل کارم کلا محیط مردونه ای داره و من چون آدم مهربونیم با همه مهربان و خوش برخوردم . یه روز به سرپرستم میگفتم اضافه کاریام رو جوری بچین که بتونم فلان کلاس ثبت نام کنم و از یکنواختی خسته شدم . سرپرستمم گفت برو بیرون حالو و هوایی عوض کن منم یهویی گفتم با کی؟ یدونه دوست دارم اونم درگیره امتحانه و اینا بعد یهو بهم گفت حیف که روزایی که من ساعت 3 میرم تو 6 میری روزاییم که من 6 میرم تو 3 میری خونه.... بعد نمیدونم بی منظور گفت با شوخی گفت یاچی. گفت بریم بساط اسموک و قلیون و مشروب

مونده بودم چی بگم گفتم بله .

بعد چند روزی هست که کلا سنگین شدم توی کارخونه کلا توی خودمم همه متوجه شدن که یه طوریم شده . امروز گیر سه پیچ داده بود که چت شده ول نمیکرد . میگفت من مثل بردار بزرگترت .  بیشتر از صد بار ازم پرسید که چرا توی خودتی و فلان. ضمن اینکه سرپرستم متاهله و بچه داره .

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون سنگینی رو داشته باش پرسید بگو خوش برخوردیم باعث سوء تفاهم برای بعضی آقایون شده ‌ترجیحم اینه رویه م رو عوض کنم 

منم تو کارخونه کار میکردم هم آقایون بودن هم خانوما .سرپرستمون به متاهل هرزهههه بود مرتیکه به هر طریقی سعی می‌کرد جلوی مردای دیگه خودشو بهم بچسبونه متلک می‌انداخت و پیشنهاد بیرون رفتن دو نفره میداد  منم فی آلفور جوابشو میدادم کنف میشد اما چون ذات پلیدشو همه میدونستن نمستونست علیه من کاری کنه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

دفعه ی بعد هر نره خرید تو شرکت بهت این حرفو زد بگو انشالله با خانومتونم آشنا میشم حتما بیاریدش (می‌رینه به خودش )

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

دفعه ی بعد هر نره خرید تو شرکت بهت این حرفو زد بگو انشالله با خانومتونم آشنا میشم حتما بیاریدش (می‌ر ...

آخه میترسم روش بیشتر باز بشه دریده تر بشه.

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
آخه میترسم روش بیشتر باز بشه دریده تر بشه.

پس همون سر سنگینی رو داشته باش ...

پس همون سر سنگینی رو داشته باش ...

متشکرم عزیز

متشکرم عزیز

عززیزمی .تو محیط های مختلط یکم که شل کنی دلشون میخواد سوارت بشن مردهای هول 

عززیزمی .تو محیط های مختلط یکم که شل کنی دلشون میخواد سوارت بشن مردهای هول

دقیقا♥️🙏