2777
2789
عنوان

بیاید بیاد ببینن چیکار کنم

77 بازدید | 8 پست

یه پسره هست همشهریمون . فک کنم ۴ سال اینا بزرگتره ازم .تو ایتستا قبلا پیام داده بود ک من تورو یه بار بیرون دیدم ایما .اشنا شیم .منم کلا جوابش کردم پرتش کردم از پیجم بیرون ک نمیخوام وارد رابطه شم با کسی .خیلی اصرار میکرد . یه مدت گزشت دوباره پیام داده . بزنم بلاک کنم؟  😂😂 من اخه خیلی بی اعصابم . میگه هدفمم دوستی نیست . اشنا شیم اگ اوکی بود خانواده در جریان قرار بگیرن .پیجشم فالوراشو جک کردم به جز چنتا دختر بقیه همه پسرن . نمیدونم .من اصلا به کسی اعتماد ندارم .هر کسی هم پیشنهاد میده بهم کربلاش میکنم . شما بودید چ میکردید؟ 

نکن از الان بت بگم قسمت باشه خدا فراهم میکنه  هیچ کسم جلو شو نمیگیره گول نخور

میشه دعا کنید خدا یه بچه بهم بده صحیح وسالم ممنونم   من مطمئنم خدا بهم یه بچه میده به همین زودی ،خدایا شکرت میدونم حواست هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن از الان بت بگم قسمت باشه خدا فراهم میکنه 

نمیدونم .به پسرا بد بین شدم کلا .بدم میاد ازشدن .من یه تجربه بد داشتم یه سال پیش .دیگ نمیخوام کسی رو وارد زندگیم کنم .اصلا خیلی با خودم کلنجار میرم

من اگه جات بودم اگه ازش خوشم نمیومد و قصد دوستی یا ازدواج نداشتم خیلی قاطعانه از زندگیم پرتش میکردم ...

عکساشو دیدم اینا .بد نیست . ولی خودمم سر دوراهی موندم . پرتش کردم قاطعانه بیرون قبلا . خیلی هم محکم جوابش کردم .بازم پیام داده .

نمیدونم .به پسرا بد بین شدم کلا .بدم میاد ازشدن .من یه تجربه بد داشتم یه سال پیش .دیگ نمیخوام کسی رو ...

نکن

میشه دعا کنید خدا یه بچه بهم بده صحیح وسالم ممنونم   من مطمئنم خدا بهم یه بچه میده به همین زودی ،خدایا شکرت میدونم حواست هست