2777
2789
عنوان

ی سوال حاملگی

84 بازدید | 9 پست

سلام ، الان چهار هفته و چهار روز دارم . دو دفعه ایی دکتر رفتم ، ازمایش اولم ۲۵۰ بود بتام ، ازمایش دومم بعد دو روز ۳۲۰ شد. دکتر رفتم گفت هر سه روز برم ازمایش بدم ک ببینه چقدر بتام بالا میره ک ببینه جنین هست یا پوچه . 

هر سه روز میگفت برم ازمایش و دکتر ، مامانم و شوهرم گفتن فعلا نرم چون هنوز چهار هفته دارم ، میگن بزار بیشتر شی بعد برم ازمایش بدم . ب نظرتون از هفته پنجم برم دکتر یا هفته ششم؟ مشکلی نداره با این روند بتام ک کم بود از هفته ششم شروع کنم ب دکتر رفتن؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چخبره هر سه روز

من بی بی چکم مثبت شد بعد دوروز از دادم شش هفته و خورده ایم رفتم دکتر سونو کرد ساک بارداری رو دید نه هفته و یک روزم برای قلب رفتم دوازده هفته ام رفتم غربالگری و ان تی و چکاب بعدش باز رفتم پیش دکتر یکسره که نباید دکتر بری

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍

عزیزم لازم نیس هر 3 روز بری 

ی بار دیگه محض احتیاط برو برا بتا و بعد اون 8 هفته برو برا ضربان قلب 

البته من 6 هفته و 3 روز ضربان قلب بچه با سونو واژینال شنیده شد 

چخبره هر سه روز من بی بی چکم مثبت شد بعد دوروز از دادم شش هفته و خورده ایم رفتم دکتر سونو کرد ساک ب ...

اره برای همین میگم بیخود هی نرم ، اخه الان ۳۲ روز دارم میگفت بتام کمه ، گفتم نرم دکتر تا یکی دو هفته دیگ بگذره بعد ی ازمایش دیگ بدن ببینم تغییر کرده یا ن ..

هفته ششم تقریبا باید چقدر بتا باشه؟