2777
2789
عنوان

تاپیک همیشگی 💕🍃 گپ دوستانه 🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 161 پست
وای قربونت برم  من 🖐       ،،     ...

منم دوست دارم رفیق

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلم همونی ک دوسش ذارم عاشقونه زیاد خب خیلی راه هست ک باید طی بشه تا پیش هم بتونیم زندگی کنیم ...

اونم دوست داره ؟

ان شاالله بهم برسین الهی آمین 🌹

درسته سختی داره ولی آخرش قشنگه🌸

میشه یه" صلوات " برام بفرستید؟🌸اگه خواستید بگید منم برای شما بفرستم
هلن چطوره😂😂😂💕همرو هم اسم خودم میگم😂😂♥️

نه هلن لوسه به من نمیاد 😶😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

😍👋خوبی؟  بچه ها من نازنین صدا کنین. ۲۶ ساله شهرم بزارین نگم چون قطعا یه روز شناسایی و تابلو ...

نازنین جون خوبم تو خوبی ؟🌹

چی کار میکنی عزیزم ؟

میشه یه" صلوات " برام بفرستید؟🌸اگه خواستید بگید منم برای شما بفرستم