2777
2789

واقعا چجوری؟😐خیلیلارو دیدم میگن وای پارتنرم نمیزاره اینو بپوشم فلان کارو کنم بعد تازه خوشحالم میشن میگن غیریتیه!

چرا اصن یکی  باید واسه ادم تصمیم بگیره ادم مگه خودش عقل نداره😑

😐

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون دوسش دارن الکی الکی جو نمیگیرتشون که نهههههه مرد چیکارس

اقاهه گفت اینو نکن میگه قبول

فردا رو هم خانومه میگه اینو نکن اقا هه میگه قبول

از اول یقه پاره نکنین که نهههههه تو چیکاره ای مرتیییکه

اینکار واقعا مزخرفه حرف حرف طرف باشه ولی اگه درست و منطقی باشه قبول میکنم کلا دو طرفه س همه چی باید حرف بزنن به توافق برسن هرکدوم به صلاحه انجام بدن حالا اینکه حرف زن تهش میشه یا مرد فرقی نداره زیاد مهم درست بودنشه ولی آره منم خیلی بدم میاد بخاطر دوست داشتن یا ترس یا هرچی میگن چشم بدون پرسیدن دلیل و فلان ! :/

پزشک  اندکی روانشناس عاشق زندگی و لبخند مردم ... دغدغه مند 
چون دوسش دارن الکی الکی جو نمیگیرتشون که نهههههه مرد چیکارس اقاهه گفت اینو نکن میگه قبول فردا رو ه ...

چرا باید بگه قبول؟ادم یبار زندگی میکنه اونم یکی دیگه باید بهش بگه؟

درک نمیکنم واقعا انقد توسری خور بودنو

چرا باید بگه قبول؟ادم یبار زندگی میکنه اونم یکی پیگه بابد بهش بگه درک نمیکنم واقعا انقد توسری خور ب ...

من هم تو رو درک نمیکنم

بحث تو سری خوری نیس

بحث احترامه بحث زندگی مشترکه کوتاه بیای اونم کوتاه میاد

توهم حرف خودت اونم حرف خودش پس پا به پایی یعنی چی

چون دوسش دارن الکی الکی جو نمیگیرتشون که نهههههه مرد چیکارس اقاهه گفت اینو نکن میگه قبول فردا رو ه ...

اره دقیقا موافقم . ربطی ب اینکه زن مطیع مردهس نداره‌ . متقابلا مرد ی کاری انجام میده ک زن هم ب حرفش گوش میکنه‌ اگر با این طرز تفکر میخاین زندگی کنین ب نظرم دور ازدواجو خط بکشین. مردای ما مثله جاهای دیگ رمانتیک نیستن رگ غیرت بزنه بالا ب حرفش نباشی میزارتت کنار ی آبم روش

بقیه علمِ زندگیه منو ندارن... عشقِ و آرزوی زندگیه منو دارن✌️🤗
چرا باید بگه قبول؟ادم یبار زندگی میکنه اونم یکی دیگه باید بهش بگه؟ درک نمیکنم واقعا انقد ...

تو سری خوربودن نیس احترام و دوست داشتنه. ولی میگم باید متقابل باشه 

بقیه علمِ زندگیه منو ندارن... عشقِ و آرزوی زندگیه منو دارن✌️🤗