2777
2789

نه عزیزم 

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهری؟

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

منم می خواستم مبل هام رو بدند تعمیر کنند مدلشون هم قشنگه ولی پشیمون شدم

اع مثل مبل بابام و ایناس

کپی

پارسال دست دوم خریدن ۲میلیون😊

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..
نه چون قدیمی شده.یکم دیگه بزارروش یه دست جدیدبخر

اره بخدا حیف پول بدم اینو درست کنم

من درس نخوندم اما هنر توی خونمه . ناخداگاه به سمتش کشیده میشم و خداروشکر میکنم که هوش هنری دارم
نه،برو با اون پول از تولیدی مبل شیک و جدید بخر

تولیدی کجا پیدا کنم از اینستا میگی

من درس نخوندم اما هنر توی خونمه . ناخداگاه به سمتش کشیده میشم و خداروشکر میکنم که هوش هنری دارم
۱۵ میلیون تعمیر این مبل ؟؟ 😶

وسیله و پارچه و کارمزد میخواد

اع مثل مبل بابام و ایناس کپی پارسال دست دوم خریدن ۲میلیون😊

امسال بفروشم پنج تومن میرزه

تولیدی کجا پیدا کنم از اینستا میگی

بذار من عکس میرم رو بذارم ببین خوبه؟ خودم خیلی دوستش دارم پاییز خریدمشون 15میلیون