2777
2789
عنوان

تنظیم خواب...درمان پرخوابی😴

357 بازدید | 7 پست

بچه ها من به دلیل افسردگی بیشتر وقتا خوابم

میشه راهکاری بدین که کمتر بخوابم؟چی بخورم که انرژیمو زیاد کنه در طول روز؟

اینم بگم امکان بیرون رفتن از خونه رو ندارم فعلا(لطفا پیشنهاد کلاس رفتن یا باشگاه رفتن ندین)🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مال من فصلی نیس...کلا این مدلی ام

چ بد منکه امیدوارم واس من فصلی باش لحظه شماری میکنم بهارتموم شه واقعا ادم کسل وبی حوصله میشه..من ازپریودم ب اینور اینجوری شدم همشم عصبی و ناراحتم یعنی افسرده شدم..؟☹️

چ بد منکه امیدوارم واس من فصلی باش لحظه شماری میکنم بهارتموم شه واقعا ادم کسل وبی حوصله میشه..من ازپ ...

😑افسردگی خیلی احمقه...من خیلی وقته دارم...اصن خیلی وقته از ته دل نخندیدم

😑افسردگی خیلی احمقه...من خیلی وقته دارم...اصن خیلی وقته از ته دل نخندیدم

من یه هفته حالم خیلی بدبود تواقدام بودم وپریودشدم ازبعد اونم مث قبل نشدم همش کسلم ناراحتم خودب خود گریه میکنم عصبی میشم نمیدونم چمه😑

من یه هفته حالم خیلی بدبود تواقدام بودم وپریودشدم ازبعد اونم مث قبل نشدم همش کسلم ناراحتم خودب خود گ ...

😑هعی نمیدونم این چه دنیاییه که هیچکی از زندگیش راضی نیست...😢همش ناراحتی و بدبختی