n_i_l مدیر استارتر عضویت: 1397/09/15 تعداد پست: 1030 عنوان کی تعبیر خواب بلده میشه بیاد براش آیت الکرسی میخونم 76 بازدید | 17 پست خواهش میکنم هرکی هس بگه براش آیت الکرسی میخونم تو همه امید منی ❤ 1401/02/27 | 14:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
n_i_l مدیر استارتر عضویت: 1397/09/15 تعداد پست: 1030 بفرما.شاید بتونم راهنماییت کنم من مجردم ، بعد خواب دیدم انگار یک دختر عفت و هشت ساله و یک پسر کوچولو شیر خوار داشتم که تو خواب بهش شیر میدادم ، و انگار یک بچه هم حامله بودم تو همه امید منی ❤
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 47162 من مجردم ، بعد خواب دیدم انگار یک دختر عفت و هشت ساله و یک پسر کوچولو شیر خوار داشتم که تو خوا ... تعبیر خواستگاره بنظرم از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
n_i_l مدیر استارتر عضویت: 1397/09/15 تعداد پست: 1030 تعبیر خواستگاره بنظرم واقعا ؟😯 تو همه امید منی ❤
عالیه34 عضویت: 1400/09/14 تعداد پست: 47 من مجردم ، بعد خواب دیدم انگار یک دختر عفت و هشت ساله و یک پسر کوچولو شیر خوار داشتم که تو خوا ... من برا تعبییرش کردم.خوب اومد.و از طرف کسی سودی بهت میرسه.خوب بود
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 47162 واقعا ؟😯 از خالمم پرسیدم گف دراینده زود حامله میشه با رزق و روزی زیاد ، از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
n_i_l مدیر استارتر عضویت: 1397/09/15 تعداد پست: 1030 من برا تعبییرش کردم.خوب اومد.و از طرف کسی سودی بهت میرسه.خوب بود مرسی عزیزم برات خوندم تو همه امید منی ❤
n_i_l مدیر استارتر عضویت: 1397/09/15 تعداد پست: 1030 از خالمم پرسیدم گف دراینده زود حامله میشه با رزق و روزی زیاد ، برات خوندم عزیز دلم تو همه امید منی ❤
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 47162 برات خوندم عزیز دلم ❤فدات از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
nasinchi87 عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 2343 من برا تعبییرش کردم.خوب اومد.و از طرف کسی سودی بهت میرسه.خوب بود گلم تعبیر خواب دزد میدونین چیه؟ ببینی یه دزد میخواد بهت حمله کنه یکی فراریش بده
nasinchi87 عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 2343 ❤فدات گلی شما میدونی تعبیر خواب دزد چیه؟دزدی که بخواد حمله کنه و یکی نجاتت بده😄
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 47162 گلی شما میدونی تعبیر خواب دزد چیه؟ دزدی که بخواد حمله کنه و یکی نجاتت بده😄 دزد توی خااب خواستگاره از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
بادوم_جون عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 222 بفرما.شاید بتونم راهنماییت کنم من هرچند وقت یک بار یکی میاد تو خوابم اصلا بهش فکر نمیکنم قبلا باهاش بودمچرا انقد میاد؟ بادوم هستم💛
بادوم_جون عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 222 ❤فدات عزیزم من هرچند وقت یه بار یکی میاد تو خوابم که قبلا باهاش بودم ولی اصلا بهش فک نمیکنم چرا انقد خوابشو میبینم؟ بادوم هستم💛