2777
2789
نه درد نداره 😂😂 از ۱۰ به دردش ۲ میدم  که اونم دو روز اول با استامینوفن کدئین رفع میشه

خیالم راحت شد..به نظرم دردم باشه به زیبایی چهره بعدش می ارزه

مهربونا واسه سلامتی مامان و بابام صلوات میفرستین؟مرسی ❤
اخه حیفه عمل من با عمل خیلی مخالفم خصوصا برا اینطور بینی ها ک زیاد عیبی ندارن واقعا

اره عزیزم منم با اینکه جراحی کردم به کسی توصیه نمیکنم چون ریسکه 

کلا گفتم اگه فیلر هم تزریق کنن خیلی جوابگو نیست براشون و بیخودی وقت و هزینه شون میره ، فیلر بینی شده حوالی ۳ هر سی سی تو شیراز یه کلینیک معتبر تقریباً یه برند معمولی و متوسط 🤦🏻‍♀️😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیالم راحت شد..به نظرم دردم باشه به زیبایی چهره بعدش می ارزه

ولی ریسکه جراحی عزیزم 

ممکنه هم ظاهر بینیت اوکی نشه 

هم تنفست داغون بشه 

هر چقدر هم احتمالش کم باشه بازم این احتمالات وجود داره 

اره عزیزم منم با اینکه جراحی کردم به کسی توصیه نمیکنم چون ریسکه  کلا گفتم اگه فیلر هم تزریق کن ...

وای چه زیاد شده، من تزریق انزیم میرفتم پارسال جلسه ای ۴۰۰، بینیم گوشتیه،  راضی بودم برگشت داشت مقداری ولی مثل قبل نشد و جلسه اخرمو نتونستم برم باردارشدم و بااینکه بارداریم خیلی ورم کردم ولی بینیم برگشت نداشت،  تجربه فیلر ندارم

وای چه زیاد شده، من تزریق انزیم میرفتم پارسال جلسه ای ۴۰۰، بینیم گوشتیه،  راضی بودم برگشت داشت ...

چه عالی عزیزم ، آره آنزیم منم شنیدم برای بینی های گوشتی بهترین جایگزین جراحیه و نتیجه بخشه 

آره یهو گرون شد فیلر ، منم خیلی خورد تو ذوقم 😑🤦🏻‍♀️