2777
2789
عنوان

مدل میکرو ابرو

300 بازدید | 21 پست

هذینه نداره (مشهد) 

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ خوب مشهدیابیاین بالا

شما مشهدی نیسدی؟! 

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
بیا تهران ابرو های منو میکرو کن تروخدا خخخخ

خانومای مشهدی ناز دارن سه تا تایپک زدم هنوز کسی نیومده😂

تو حیف شدی تو مشهد باید بیای تهران راستی سخت بود یاد گرفتنش؟

نه بابا من طراحیم خوب بود سریع یاد گرفتم کاری نداره فقد باید خط هایی میکشی مدلی که میگه بکشی و خطوط رو رعایت کنی

خانومای مشهدی ناز دارن سه تا تایپک زدم هنوز کسی نیومده😂

عزیزم بزن تودیوار آگهی مدل زیاده دیده میشی

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  
بیا تهران ابرو های منو میکرو کن تروخدا خخخخ

تودیوارمدل رایگان پیدا کن همچی هست ازناخن ومژه تامیکرو

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  

سلام.کدوم آموزشگاه و زیر نظر کدوم‌ مربی هستین؟

تو یک تاپیک زدین هزینه نداره و تو یکی دیگه زدین فقط هزینه مواد گرفته میشه.

کدومش بلاخره؟😉

موادتون تضمینی هست؟از بابت تغییر رنگ و موندگاریش و چیزای دیگه...

سلام.کدوم آموزشگاه و زیر نظر کدوم‌ مربی هستین؟ تو یک تاپیک زدین هزینه نداره و تو یکی دیگه زدین فقط ...

عزیزم من استادم خصوصی یاد میدن با مدرک بین المللی هستن کارشون عالیه 

اول من سوال نکرده بودم فکر میکردم نداره چون مدل برای خودمه استادم گفت داره چون موادش با ایشونه و ترمیمم و کامل کردنش با ایشون😊 و اینکه رنگی بخایید بستگی داره رنگ خوب بخایید که پرما هست بهترین رنگه و ماندگاریش بالاس 250 هست رنگ معمولی 100

عزیزم من استادم خصوصی یاد میدن با مدرک بین المللی هستن کارشون عالیه  اول من سوال نکرده بودم فک ...

من ابروهام سایه داره حدود هشت ماه پیش زدم و چون چشمم رو عمل کردم دیگه ترمیم نرفتم اما سایه هنوز دیده میشه.

اینجوری میشه میکرو کرد؟

بعد از اتمام کار برای ترمیم چقد میگیرین؟

من ابروهام سایه داره حدود هشت ماه پیش زدم و چون چشمم رو عمل کردم دیگه ترمیم نرفتم اما سایه هنوز دیده ...

اره عزیزم میشه  اینو یسوال کنم بهتون میگم اگه ترمیم خاست وهذینه خاست خودم براتون ترمیم میزنم با هذینه کمتر

من ابروهام سایه داره حدود هشت ماه پیش زدم و چون چشمم رو عمل کردم دیگه ترمیم نرفتم اما سایه هنوز دیده ...

عزیزم شما پوستتون چربه ترمیمش هرماهه ولی اگه چرب نیست همون یکبار ترمیمم رو میخاد