2777
2789
عنوان

دلنوشته من برای دختری که ندارمش♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخیییی دختراااا عشقن🤗🤗🤩🤩🤩🤩🥰🥰🥰 عشققققق عاااشق لباسهای گل گلی شونممممم... عاشققق شونه زدن ...

وای آره 

دختر داشتن لطف بی نهایت خداس به یک بنده🥰🥰

مرسی گلم ♥️♥️

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
عزیزمم مهربان ازت ممنونم♥️ چرا نمونم؟! این حرفا باورهای منه

عزیزم تو حرم ک رفتم دعا میکنم برات. بالای آرامگاه نخودکی هم میرم. از طرفت یاسین میخونم هدیه میکنم. انشاالله جوابتو میدن 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
عزیزم تو حرم ک رفتم دعا میکنم برات. بالای آرامگاه نخودکی هم میرم. از طرفت یاسین میخونم هدیه میکنم. ا ...

قربونت برم که انقدر خوبی

راستش ما طبیعی بچه دار نمیشیم کلا

باید آی وی اف کنیم

اما انگار یه چیزی دست و دلمون رو بسته و نرفتیم سراغش

اینروزا جای خالی داشتن بچه رو خیلی حس میکنم چون شرایطش رو دارم دلم میخواد یه بچه کنارم خوشبخت باشه و سختی نکشه و بتونه آدم خوبی بار بیاد و من تماممو برای خوب بودن و شاد بودن و لذت بردنش بزارم

بازم ازت ممنونم گل مهربون♥️ فدای لطف و محبتت

اگر لایق داشتنش باشم تمام سعیمو میکنم ♥️

برات دعا میکنم؛)منم عاشق دخترم

برام دعا کن رابطم بهتر شه ؛)

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
برات دعا میکنم؛)منم عاشق دخترم برام دعا کن رابطم بهتر شه ؛)

ممنونم ازت♥️♥️

گلم دعات میکنم آرامش و خوشی وارد زندگیت بشه🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻

ای جان چه حس خوبی نوشته هات به من داد منم عاشق دخترم ....خیلی دوست دارم خدا بهم یه دختر سالم و صالح ...

قربونت برم

ایشالله خدا به همه ی مادران منتظر سرزمینم که لایق مادر بودن هستن فرزندان صالح و سالم بده و به ماهم بده اگر لایقش هستیم♥️🤲🏻🤲🏻

قربونت برم که انقدر خوبی راستش ما طبیعی بچه دار نمیشیم کلا باید آی وی اف کنیم اما انگار یه چیزی د ...

خدانکنه. ببین خب شاید دست و دلتون نمیره میخواد معجزه بشه. خدا رو چ دیدی. شاید دیدی یهو باردار شدی. خدا بخواد میشه. شک نکن... کدوم شهری؟ منم خواهرم چند سال باردار نمیشد. دیگ ای وی اف میخواست بره. ک من با ی خانمی آشنا بودم. حالا زیاد اینجا جریان و باز نمیکنم. اون بنده خدا گفت پاکسازی بایدبکنه. اینم کرد و باورت نمیشه یک ماه بعدش آزمایشش مثبت شد. خودش گریه میکرد اما متاسفانه سقط شد. اما همین ک باردار شد یعنی باید امیدوار باشه. خانمه گفت در کنارش باید درمان پزشکي هم داشته باشه. ک زمانی ک سقط کرد دکترش نبود ک وقتی اومد گفت من بودم نمیذاشتم سقط شه. باید با دارو بچه رو نگه داشت. دیگ خلاصه گفت چند ماه دیگ باز دوباره باردار می‌شی شدی دکترش گفت فوری بیا ک تحت نظر باشی. خلاصه ک انشالله دوباره باردار میشه و میره دکتر....

تو هم عزیزم اگه نیاز ب پاکسازی نداری. انشالله خدا برات معجزه می‌کنه 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد...