2777
2789
عنوان

شغل خانگی

124 بازدید | 15 پست

خانمای عزیز با توجه به شرایط اقتصادی میخوام شغل خانگی راه بندازم 

ترشی درست کنم اما نمیدونم از کجا  شروع کنم و چه طور بغروشم لطفا اگه تجربه مشابه دارید کمکم کنید 

حرف میزنی وایسا جواب بگیر نه اینکه قفل کنی 😂 اخه دوستان تو تاپیک اومدن خودشون از خودشون جواب دادن خوشتون نیومد گفتم از مقاله ها درست براتون بگم شاید از خواب بیدار شید که فهمیدم خودتون زدید به خواب 

پیامبران. امامان به هدفی مشترک فرستاده شدن اونم که مردم به یکتا پرستی و خدا دعوت کنن ، این که انسان به خالقش نزدیک باشه بزرگترین لطفی که میشه در حق بشریت کرد . !

👻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرف میزنی وایسا جواب بگیر نه اینکه قفل کنی 😂 اخه دوستان تو تاپیک اومدن خودشون از خودشون جواب دادن خ ...

خیلی باحالی 

فکرم کردی اینا رو نوشتی یا از همون کتاب دینی مدرسه حفظ کردی 

قفل کزدم برا این بود که حوصله بحث با افرادی چون شما رو نداشتم 

هر وقت واضح و روشن مواردی رو ذکر کردی که به درد جامعه بشریت خورده بیا ریپ بزن 

تو کی باشی که بترسم توانایی اینو دارم تا صبح در این مورد بحث کنم ولی

میدونم نتیجه چیه 

پس بچه جون یالله بورو به کارت برس 

حالا بدو جواب بده و قفل کن جا نمونی 😂🫤

ضمنا تاپیک رو قفل نمیکنم هر وقت جواب سوال رو پیدا کردی بیا بگو 

وقتی میگم یه چیزی بگو به درد جامعه بشریت خورده باشه 

مختص اسلام و مسلمونی نبود برام از خدا و یکتا پرستی گفتی 

چیزی بگو که الان بشریت داره ازش استفاده میکنه 

ضمنا دلیل نوشتن اون سوالم این بوذ که اون کاربر احمق اومده بود ایلان ماسک رو با امامان مقایسه کرده بود 

چیزی رو با هم مقایسه کرده بود که هیچ ربطی به هم نداشتن 

حالا همچین علمی علمی هم نگفتی تو هم همون حرفای ادن چندنفر گفتی   

خیلی باحالی فکرم کردی اینا رو نوشتی یا از همون کتاب دینی مدرسه حفظ کردی قفل کزدم برا این بود که حوصل ...

یه سری کاربر جوابتون دادن گفتید از کتاب دینی‌ حفظ کردی ، من جواب تون دادم از مقاله ،گفتید کپی کردید ، خودم تفکر خودم گفتم گفتید از کتاب دینی .... بله نتیجه رو میدونید اینکه دین اسلام و کسایی بشریت به دین اسلام دعوت میکنن بزرگترین کمک میکنن ولی اصرار عجیب بر این دارید که بی ارزش نشون بدید اونهارو ،،، شما خودتون مادرید با تربیت کردن یه بچه خوب میتونید کلی به بشریت کمک کنید،  اونها هم سعی داشتن روش اشتباهی آدم پیش می رفتند درست کنن . نمونه اش پیامبر در زمانی که دختر ها رو زنده به گور میکردن  با حمایت از دخترش  سعی کرد ارزش زن حفظ کنه ، ما با هم دعوا نداریم شما یه سوال پرسیدید من هم پاسخ پرسش تون دادم ، به عنوان دو تا هموطن نباید الکی دنبال دعوا باشیم ، بعدش حالا من مشتاق م ازتون سوال بپرسم  شما چرا معتقد هستید  امامان کمکی به بشر نکردن؟ چرا و دلیل بیارید 

👻
یه سری کاربر جوابتون دادن گفتید از کتاب دینی‌ حفظ کردی ، من جواب تون دادم از مقاله ،گفتید کپی کردید ...

منم نگفتم کمکی نکردن  در جواب اون احمقی که این دوتا رو با هم مقایسه کردن گفتم 

از طرفی اتفاقا پیامبر در زمان خود تکرار میکنم در زمان خود تغییری بزرگ در جامعه عرب بوجود آورد که این قابل احترامه 

شما بهتر بود اول به علت اون سوال من فکر میکردی بعد می‌رفتی کپی میزدی 

منم نگفتم کمکی نکردن در جواب اون احمقی که این دوتا رو با هم مقایسه کردن گفتم از طرفی اتفاقا پیامبر ...

علت سوال کردن هر چیزی که بوده ،من وظیفه داشتم پاسخ بدم و زمانی که دیدم به پاسخ کاربر ها که تفکر خودشون گفتن کوچیک شمردید تصمیم گرفتم کپی کنم از آیات و مقاله

👻