2777
2789
عنوان

چرا خدا نمیخواد مادر شم ؟؟

649 بازدید | 64 پست

سلام خوبین ؟؟ 

از دعا و نذر و گریه و قسم هایی ک خودم دادم بگذرم 

میدونید 

شوهرم 

مادرم 

مادر شوهرم 

خواهرام ۴تا 

برادرم 

پدر شوهرم 

برادر شوهرم 

ی عالمه فامیل تو مشهد و شیراز و اردبیل و..... 

دوست های من ی عاااالمه 

دوستای همسرم 

دارن دعا میکنن و از خدا میخوان 

حکمت خدا چیه 

ک نمیخواد ؟؟ 

من راضی ام رضایت تو خدا جان صبر بده بهم ❤️

التماس دعا 

خسته ام 

صادقانه بگم حال ادامه دادن ندارم 😣😭

صلوات بفرستين برام مادر بشم 😭😭

چندسال چشم انتظاری گلم 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدبخت خو این 4بار بچه میکارم 3بار منفی این سریع اگه خدا بخواد مثبت بشه چند روز دیگه معلوم میشه من 7ساله دنبالشم 

خدایا میشه بیام تاپیک مثبت ‌شدن ازمایشمو بزنم 😔خسته ‌شدم بعد 3بار انتقال منفی این دفعه مثبت شه 🙏🤲

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8666779/بیایین-ماجرای-بارداری-زن-داییمو-بگم-بعد-15سال-هم-گریه-هست-هم-خنده

خدایا میشه بیام تاپیک مثبت ‌شدن ازمایشمو بزنم 😔خسته ‌شدم بعد 3بار انتقال منفی این دفعه مثبت شه 🙏🤲