2777
2789

سلام

چهارشنبه جلسه شورای حل اختلاف دارم برای عدم تمکین و یک سری شرایط خاصی دارم که باید با یک وکیل مشورت کنم

کسی هست بتونه بهم کمک کنه؟  

سایت بنیاد وکلا برو سوالتو بپرس

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وکیلا شورای حل اختلاف نمیرن اکثرا...و کلا جلسه شورا مهم نیست حتی خاستی هم نرو 

جلسه دادگاه مهمه 

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!

سوالم اینه که:

من قصد جدا شدن به صورت توافقی رو دارم... دلایل منم شامل خیانت های جنسی مکرر, بددهنی, بداخلاقی, پرداخت نفقه ناچیز, کار نکردن شوهر, دائما قلیون سرا بودن, گذراندن مخارج خونه با پول ربا و سود میشه... مهریمو گذاشتم اجرا... 300 سکه... یک ماشین بود به نامش فقط توی سیستم اومد بالا... فعلا به مزایده گذاشته شده توسط اداره ثبت اسناد... باید تکلیف ماشین مشخص شه تا برم کارای اجرا گذاشتن سکه رو برسم... خلاصه من نزدیک به 3 هفته خونه پدرم هستم با یک بچه 2 سال... ترک نفقه کرده و خودم کار می کنم و پول پوشک و شیر بچه رو میدم... در طول این 3 هفته اصلا برای دیدن بچه نیومده... اصلاح هم نشده... توی جلسه شورای حل اختلاف که برای الزام به تمکینه چیا بگم که به نفعم باشه؟ پدرم میگه شرط و شروط بذارم مثل پرداخت کامل مهریه ولی من طلاق توافقی میخوام