سلام نت قطعه و فقط سایتا ایرانی باز البته برا ما خوزستانیا شما رو نمیدونم.بیاید بحرفیم اگه بیدارید...من 32سالمه و7ساله ازدواج کردم بچه ندارم سه ماه پیش به دلیل توقف رشد جنین تو شکمم در8هفتگی سقط کردم البته بدون کورتاژ با شیاف ...شما از خودتون بگید اگه سابقه سقط دارید بگید چه عوارضی داشته چه فوایدی داشته بعد چند ماه باردار شدید...ممنونم🙏🙏
عزیزم اینا رو من اینجا گفتم اصلا زیاد به روش نمیاریم وخودمون رو بی خیال نشون میدیم....خودش بی خیال ن ...
نه عزیز دلم منظورم به رو آوردن نیست....هم خودش هم شما باید یه کاری کنید بیخیال بشید از درون....نه که ازدزون نگرانید ولی بهش امید و....بدید....این دقیقا یعنی دوری از خواسته....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اینا رو من اینجا گفتم اصلا زیاد به روش نمیاریم وخودمون رو بی خیال نشون میدیم....خودش بی خیال ن ...
یه تمرینیمیدمحتمااااا انجام بده مطمئنم نتیجه میده....هر زمان آب یا نوشیدنی خورد بگه به آب دستور میدم که باعث بشه که بارداربشم و فرزندی سالم بدنیا بیارم....چون آب بشدت جذب بالایی داره و تقریبا همه نتیجه گرفتن از جمله خودم