2777
2789
عنوان

بیاید آشنا بشیم باهم

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 91 پست
عزیزم اینا رو من اینجا گفتم اصلا زیاد به روش نمیاریم وخودمون رو بی خیال نشون میدیم....خودش بی خیال ن ...

نه‌ عزیز دلم منظورم به رو آوردن نیست....هم خودش هم شما باید یه کاری کنید بیخیال بشید از درون....نه که ازدزون نگرانید ولی بهش امید و....بدید....این دقیقا یعنی دوری از خواسته....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینا رو من اینجا گفتم اصلا زیاد به روش نمیاریم وخودمون رو بی خیال نشون میدیم....خودش بی خیال ن ...

یه تمرینی‌میدم‌حتمااااا انجام بده مطمئنم نتیجه میده....هر زمان آب یا نوشیدنی خورد بگه به آب دستور میدم که باعث بشه که بارداربشم و فرزندی سالم بدنیا بیارم....چون آب بشدت جذب بالایی داره و تقریبا همه نتیجه گرفتن از جمله خودم

نه‌ عزیز دلم منظورم به رو آوردن نیست....هم خودش هم شما باید یه کاری کنید بیخیال بشید از درون....نه ک ...

آخه ۱۲ سال زیاده.هرجور باشه ناخواسته فکر آدم درگیرش میشه

ماهم بی خیال بشیم خودش ول نمیکنه...

یه مدت خیاطی رفت مدرک گرفت...با دوستاش دوره دارن .مسافرت و گشت وگذار میره خونه ماها در رفت وآمده ولی باز فکرش درگیره

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
سه روز نه گلم سه ماه داشتم منم  قطع میشد باز شروع میشد ولی بعدش اوکی میشی

اه جدی؟شما هم بعد نزدیکی خونریزیت از لکه بینی به پریودی تبدیل میشه؟؟بخدا من تشخیص نمیدم دیگه پریودی و خونریزی رو...

من همون شب اول افتاد بچه...

من نه ۵ روز طول کشید تا قرصا اثر بزارن 

۱۰ تا قرص استفاده کردم 

من بعد سقطم بعد از رابطه لکه داشتم خیلی ب مشکل می‌خوردم برا همین سه ماه رابطه نداشتم گفتم بزار کامل خوب شم 

ی سونو واژینالم بده الان بقایا نباشه کم کم اقدام کن درست میشه