2777
2789
عنوان

بیاید آشنا بشیم باهم

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 91 پست
فدات خدا نکنه عزیزم🌺 به خدا مثل خواهرمونه ما۴تا خواهریم اون تک دختره ویدونه داداش داره  از ...

انشاالله هرچی خیره براش اتفاق بیفتع نگران نباش خدا خیر وصلاح ما آدما رو بیشتر خودمون میدونه

شرمنده مهربان جون طبیعی باردار شدی یا با دارو و کاشت؟ البته اگه دوست داشتی بگو زن داداشم ۱۲ ساله م ...

من خیلی لاغر کردم وپیاده روی بعد سه دوره پریودیم طبیعی شدم بعد خود به خود باردار شدم ۱۴ کیلو لاغر کردم سر دخترم هرمونام خوب شد،(پریود اصلا با دارو میشدم طبیعی نمیشودم)لاغری در تنبلی خیلی تاثییر داره

غمناک نباش زودتر از آنکه فکرشو کنی پایان زندگیت میرسه ،مرگ بهت سلام میده ،خانه ات قبری به اندازه  قدت میشه ،آشپزخانه نداری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی لاغر کردم وپیاده روی بعد سه دوره پریودیم طبیعی شدم بعد خود به خود باردار شدم ۱۴ کیلو لاغر کر ...

زنداداشمم چاقی شکمی داره.

پریوداشم خیلی نامنظمه

بعد دوز دوم واکسن کرونا که افتضاح شد

ولی کلا نا امید شدن 

داداشم قربونش برم خیلی ساکت وآروم شده...مامانم پیر شده سر مشکل اینا

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
با آمپولم باردار نمیشدی وقتی چاق بودی؟

نه من نا کاش جنینم رفتم تهران نتیجه نداد ررای من فقط لاغری نتیجه داد

غمناک نباش زودتر از آنکه فکرشو کنی پایان زندگیت میرسه ،مرگ بهت سلام میده ،خانه ات قبری به اندازه  قدت میشه ،آشپزخانه نداری 
نه من نا کاش جنینم رفتم تهران نتیجه نداد ررای من فقط لاغری نتیجه داد

خدارو شکر ...زیر سایتون سلامت باشه الهی...خدا حفظش کنه.

ارداشو از دست داده خیلی رژیم گرفت ورزش کرد پیاده روی ولی هیچی به هیچی

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
زنداداشمم چاقی شکمی داره. پریوداشم خیلی نامنظمه بعد دوز دوم واکسن کرونا که افتضاح شد ولی کلا نا ا ...

اگه مثل من لاغربشه دارو هام تاثیر بشتر میشه من۷۲ کیلو بودم شدم ۵۸ کیلو باور نکردنی حامله شدم

زنداداشمم چاقی شکمی داره. پریوداشم خیلی نامنظمه بعد دوز دوم واکسن کرونا که افتضاح شد ولی کلا نا ا ...

نه بی نظمی پریودی با آمپول باردار میشن مگه مرد هم مشکل داشته باشه مرد درمانش خیلی سخته

اگه مثل من لاغربشه دارو هام تاثیر بشتر میشه من۷۲ کیلو بودم شدم ۵۸ کیلو باور نکردنی حامله شدم

۷۸ کیلو هستش ولی چاقی شکمیش زیاده...هر کی نشناسه ببینه فکر میکنه حاملست.دیگه دارو هم نمیخوره....بهش میگم از فکرش دربیا بیرون خودتو مشغول کن...شاید خدا دامنتو سبز کرد همش فکر میکنی بهش استرس داری نزدیک موعد پریود...استرس قاتل بارداریه...اما گوش نمیده میگه حرف مردم خسته کرده منو...ماکه خانواده شوهریم اصلا چیزی نمی گیم بهش فک وفامیل خودش چاک دهنشون بازه یه سره

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
نه بی نظمی پریودی با آمپول باردار میشن مگه مرد هم مشکل داشته باشه مرد درمانش خیلی سخته

عزیزم همه کار هارو کردن غیر از آی وی اف که داداشم راضی نیست ونمیشه....جفتشون مشکلی ندارن ...زنداداشم یکم تنبلی داشت درمانش کرد ولی نشد باز

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
خدارو شکر ...زیر سایتون سلامت باشه الهی...خدا حفظش کنه. ارداشو از دست داده خیلی رژیم گرفت ورزش کرد ...

یه مدت باید از فکر بچه و...بیاید بیرون همتون...تا زمانی که بهش فکر میکنید ارتعاش منفی میفرستید براشون ....قانون رهایی زو اجرا کنید یعنی رها کنید خواستتون رو به سمت خدا....و به‌خدا اعتماد کنید و. اصلا نگران نباشید....نازاحت شاید بشی اگه بگم....دلیل اصلی باردار نشدن زن داداشت نگرانی همتونه هم خودش و داداشت و شما....نگرانی بشدت باعث میشع از خواسته دور بشی....امیدوارم درک کنی چیزی رو دارم میگم و برداشت بد نکنی و ناراحت نشی....

یه مدت باید از فکر بچه و...بیاید بیرون همتون...تا زمانی که بهش فکر میکنید ارتعاش منفی میفرستید براشو ...

عزیزم اینا رو من اینجا گفتم اصلا زیاد به روش نمیاریم وخودمون رو بی خیال نشون میدیم....خودش بی خیال نمیشه انقدر بچه دوست داره که نگو....بچه های مارو دیدنی ضعف میکنه....اتفاقا وقتی خودش حرف میندازه خیلی بهش امید میدیم

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁