سلام نت قطعه و فقط سایتا ایرانی باز البته برا ما خوزستانیا شما رو نمیدونم.بیاید بحرفیم اگه بیدارید...من 32سالمه و7ساله ازدواج کردم بچه ندارم سه ماه پیش به دلیل توقف رشد جنین تو شکمم در8هفتگی سقط کردم البته بدون کورتاژ با شیاف ...شما از خودتون بگید اگه سابقه سقط دارید بگید چه عوارضی داشته چه فوایدی داشته بعد چند ماه باردار شدید...ممنونم🙏🙏
شرمنده مهربان جون طبیعی باردار شدی یا با دارو و کاشت؟ البته اگه دوست داشتی بگو زن داداشم ۱۲ ساله م ...
من خیلی لاغر کردم وپیاده روی بعد سه دوره پریودیم طبیعی شدم بعد خود به خود باردار شدم ۱۴ کیلو لاغر کردم سر دخترم هرمونام خوب شد،(پریود اصلا با دارو میشدم طبیعی نمیشودم)لاغری در تنبلی خیلی تاثییر داره
غمناک نباش زودتر از آنکه فکرشو کنی پایان زندگیت میرسه ،مرگ بهت سلام میده ،خانه ات قبری به اندازه قدت میشه ،آشپزخانه نداری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدارو شکر ...زیر سایتون سلامت باشه الهی...خدا حفظش کنه. ارداشو از دست داده خیلی رژیم گرفت ورزش کرد ...
یه مدت باید از فکر بچه و...بیاید بیرون همتون...تا زمانی که بهش فکر میکنید ارتعاش منفی میفرستید براشون ....قانون رهایی زو اجرا کنید یعنی رها کنید خواستتون رو به سمت خدا....و بهخدا اعتماد کنید و. اصلا نگران نباشید....نازاحت شاید بشی اگه بگم....دلیل اصلی باردار نشدن زن داداشت نگرانی همتونه هم خودش و داداشت و شما....نگرانی بشدت باعث میشع از خواسته دور بشی....امیدوارم درک کنی چیزی رو دارم میگم و برداشت بد نکنی و ناراحت نشی....
یه مدت باید از فکر بچه و...بیاید بیرون همتون...تا زمانی که بهش فکر میکنید ارتعاش منفی میفرستید براشو ...
عزیزم اینا رو من اینجا گفتم اصلا زیاد به روش نمیاریم وخودمون رو بی خیال نشون میدیم....خودش بی خیال نمیشه انقدر بچه دوست داره که نگو....بچه های مارو دیدنی ضعف میکنه....اتفاقا وقتی خودش حرف میندازه خیلی بهش امید میدیم