2777
2789
عنوان

الگوی زیبایی برای دیگران باش🔮⚡💜

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 22 پست
جریان چیه؟ تو کدوم تاپیک؟ لینک تاپیک رو بدین بررسی کنم وگرنه دسترسیتون رو میبندم برای مزاحمت

اگه تاپیکمو تعطیل نمیکردین، لینکشو بهتون میدادم. کاش تعطیل نمیکردین اون تاپیک رو، که منم تگتون میکردم تا مزاحم واقعی رو بشناسید. فایده ای نداره الان بگم که ایشون توی اون تاپیک منو به چه چیزایی تهدید کرد و چقدر ناراحتم کرد، چون اگه بگم فکر می‌کنید دارم تهمت میزنم. فقط برای بار آخر خواستم جوابشو بدم که دیگه توی تاپیکای من نیاد و مزاحم من نشه با اون تهدیدا. علاقه ای ندارم دوباره توی تاپیکاش بیام و پست بذارم، الان فقط بخاطر شما اومدم جواب بدم. اون تاپیکی که این تهدیدارو کرد تعطیل شد، فقط توی تاپیک اولم اومد و یه چیزایی گفت ولی تهدید نبود ولی چون دیدم داره کم کم توی تاپیکام میاد منم خواستم جوابشو توی تاپیک خودش بدم. حرف آخرمم زدم. ازشم نمی‌ترسم. میخواید حسابمو ببندید یا نبندید، دست خودتونه. برام مهم نیست. نه به شما اصرار میکنم، نه به این آدمی که پیش شما و قانون، خودشیرینی میکنه. فقط هرکاری میخواید بکنید، دیگه بخاطر این آدم منو صدا نزنید چون علاقه ای ندارم که دوباره یه بخش از زندگیمو مشغول اون مرد زیبا و این کاربر مزاحم بکنم

تیکر بارداری نیست!  من مجردم. این تیکر زمان رسیدن به خواسته ی بزرگمه🌿 اما امیدوارم این تیکرو یه روز واقعا برای بارداری هم بزنم❣️
بله قبلا دیده بودم الان میخوام پست شما رو تو تاپیکش بده و ببینم دلیلش چیه این پستو گذاشته نتونه توضی ...

فکر نکن التماستون میکنم. تاپیک درد و دل زده بودم، اومد منو به ۸۰ ضربه شلاق تهدید کرد. اینم توضیحش. میخوای باور کن میخوای نکن. از خدامه ببندی حسابمو، که این کاربر یکم ارضا شه از درون دوباره. چند روز بعدم بیاد اعدامم کنه بخاطر اون مرد زیبا، تا از خون من سیراب شه و خون من براش رزومه شه. حرف آخرمم زدم، حالا حسابمو ببندید🙏🙋‍♀️

تیکر بارداری نیست!  من مجردم. این تیکر زمان رسیدن به خواسته ی بزرگمه🌿 اما امیدوارم این تیکرو یه روز واقعا برای بارداری هم بزنم❣️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تاپیکمو تعطیل نمیکردین، لینکشو بهتون میدادم. کاش تعطیل نمیکردین اون تاپیک رو، که منم تگتون میکرد ...

عنوان تاپیک رو بدین میرم می بینم کاری نداره که

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

بله قبلا دیده بودم الان میخوام پست شما رو تو تاپیکش بده و ببینم دلیلش چیه این پستو گذاشته نتونه توضی ...

ممنونم از پیگیریتون نینی یار ۵ عزیز😍😍😍

و اینکه وقت گذاشتید و بررسی کردید ♥️😘😘😘

دیدین اخرش حتی لینکم نداد 

چون اصلا چنین تاپیکی وجود نداشته

✨🤍...Be what you are

فکر نکن التماستون میکنم. تاپیک درد و دل زده بودم، اومد منو به ۸۰ ضربه شلاق تهدید کرد. اینم توضیحش. م ...

عزیزم‌شما در مورد خودتون چه فکری کردین که بود و نبود شما واسه من بشه رزومه نکنه شما رئیس قوه قضائیه ای؟ یا رئیس اسکودا؟😂😂 

یا مگه فکر کردی پروانه وکالت لوح تقدیره  که بخاطر وجود امثال شمایی بدنش بمن؟

دفتر کار مگه جعبه شیرینیه که به کسی بدن؟

من بیشتر از دوساله که آزمون وکالت قبول شدم دفتر کارمم خیلی قبلتر از اینکه شما بیای اینجا طوماری از صحبتهای نامربوطت رو ردیف کنی زدم‌

دو تا سرچ تو ایننرنتی بزنی بد نیست که نه واسه وکالت نه واسه هیچ کاری نمیان بگن این رزومه منه اونم تو نینی سایت اونم اوهامات یک کاربر فیک که معلوم نیست مرد یا زنه؟ مجرده یا متاهله؟

پس لطف کن از تاپیکم برو بیرون تا نینی یار تکلیفتو روشن کنه 

دفعه بعد هم ایجاد مزاحمت کنید طور دیگه ای پیگیری میکنم

امیدوارم خداوند مشکلاتتون رو حل کنه که از بیکاری رو نیارین به نوشتن این جملات خنده دار و مضحک و خجالت آور

✨🤍...Be what you are

عزیزم‌شما در مورد خودتون چه فکری کردین که بود و نبود شما واسه من بشه رزومه نکنه شما رئیس قوه قضائیه ...

خودم رفتم تو تاپیکهاش پیدا کردم مال صد سال پیش بوده چطور یادش بوده شما بودین ماشاالله حافظه تو تاپیک سیدعلی پیشنماز اینا رو بهشون گفته بودین پستتون بد نبوده هشدار دادین بهشون باید بدونن

کاش توی تاپیک منم با همین زبون حرف میزدی، نه با تهدید ۸۰ ضربه شلاق و اعدام در حضور کاربرای سایت. درض ...

حالا چطور شد بعد از این همه مدت امدین جواب میدین؟ ایشون چیز بدی نگفتن ما هم تاپیک رو هم به خاطر همین بستیم چون باز بمونه راحت میتونن ازتون شکایت کنن کارتون جرم هست و اینجا سایت ایرانی هست هر پست و تاپیکی میذارین مسئولیتش به عهده ی خودتون هست بهتون هشدار دادن بدونین و ادامه ندین

دیگه کش ندین و تمامش کنین در این مورد بازم پست بذارین دسترسیتون رو میبندم

خودم رفتم تو تاپیکهاش پیدا کردم مال صد سال پیش بوده چطور یادش بوده شما بودین ماشاالله حافظه تو تاپیک ...

واقعا؟😂😂😂

خودم یادم نمیاد

ولی میدونم که من هیچ وقت کسی رو تهدید نکردم 

چون طرف دعوای ایشون ک من نبودم 

کاملا مشخصه از روی دلسوزی بهشون هشدار دادم که کارشون جرمه 

ولی نمیدونم واقعا جواب اون هشدار این بی احترامی هاست آیا؟

شانسمو نگاه توروخدا نینی یار جون😂😂 جای تشکر کردنشونه

✨🤍...Be what you are