2777
2789
عنوان

الگوی زیبایی برای دیگران باش🔮⚡💜

209 بازدید | 22 پست

سعی کن کسی که تو را می بیند، آرزو کند مثل تو باشد...
از ایمان سخن نگو!
بگذار از نوری که بر چهره داری ، آن را احساس کند.
از عقیده برایش نگو!
بگذار با پایبندی تو آن را بپذیرد.
از عبادت برایش نگو!
بگذار آن را جلوی چشمش ببیند .
از اخلاق برایش نگو !
بگذار آن را از طریق مشاهده ی تو بپذیرد .
از تعهد برایش نگو !
بگذار مردم با اعمال تو خوب بودن را بشناسند !

" الگوی زیبایی برای دیگران باش"

✨🤍...Be what you are

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😘❤ عالی شمایین قشنگم

مرسی عزیزم 

یه سریال دیدم نقش اصلی خیلی ادم صبور و با پشتکاری بود و همینجوری برای اطرافیان ش الهام بخش بود 

مثلا پدرش رو کشته بودند و خودشو به ناحق انداخته بودن زندان اما اون از دنیا کینه نگرفت کتاب خوند رشد کرد و...  

درسته که واقعی نبود اما خیلی روم تاثیر گزاشت بنظرم ادم باید همینقدر با ثبات و صبور باشه تا به رویاش برسه

مرسی عزیزم  یه سریال دیدم نقش اصلی خیلی ادم صبور و با پشتکاری بود و همینجوری برای اطرافیان ش ا ...

دقیقا همینطوره عزیزم ❤

اینکه آدمها در عمل بتونن ارزشها رو به بقیه نشون بدن و الهام بخش دیگران باشن تاثیرش به مراتب بیشتر از حرف زدن هست 

این الهام بخش بودن از طریق عمل واقعا اونقدری حس خوب به ادم تزریق میکنه که حتی دیدن یک فیلم هم در این باره حال ادمو خوب میکنه که به قول شما شاید اصلا واقعی هم نباشه

✨🤍...Be what you are

کاش توی تاپیک منم با همین زبون حرف میزدی، نه با تهدید ۸۰ ضربه شلاق و اعدام در حضور کاربرای سایت. درضمن گفته بودی که دارم اون مرده رو رسوا میکنم توی تاپیکم. جالبه. چجور که اون مرده حق داره خیلی بدتر از من، با توهین و تهمت منو توی کل آموزشگاه و خانوادم رسوا کنه اما من حق ندارم هیچجوره دربارش بگم. پس چرا کسی از حق من دفاع نمیکنه که اونروز با این حرفاش داشت قلبم وایمیستاد و نزدیک بود بمیرم، اما کوچکترین حرف حق من درباره ی اون، برابر با ۸۰ ضربه شلاق و اعدامه. گفتی مدرک محکمه پسند داشته باشم میتونم برم ازش شکایت کنم، درسته، یه مدرک محکمه پسند زنده دارم اما نمیگم. به موقعش ازش استفاده میکنم. درضمن گفتی میخوای پیامامو بهش نشون بدی، یعنی تا الان ندیده پیامامو توی سایت؟؟؟ چون من این بد و بیراه هارو گفتم که خودش ببینه، حرفایی که دربارش زدم یک هزارم توهین و تهمتایی که توی آموزشگاه پیش همه بهم زد نیست. و اینم بگم توی این چند سال یه باز توی اینستا گرام به پسرش گفتم که برخورد بد باهام کرده. تا فهمید که به پسرش کارشو گفتم اینستای پسرشو برداشت. خودش یه بار از قلمچی سر کلاس بد گفت، الان بخاطر خجالت از تهمتا و توهینایی که به من کرده پناه برده به قلمچی. برو از خودش بپرس. بگو ۱۰ سال پیش توی بعثت نگفتی که میخوای در قلمچی رو گل بگیری؟ بگو این حرفو جلوی چشم همه به سحر غمازی نزدی؟ بعدشم من خودم چند بار بهش پیام دادم توی این چند سال، که بهش بگم من همونیم که بهم اون تهمت و توهینارو کردی، باورت میشه تنها جوابش توی این چند سال، بلاک کردن بود؟! بلاک در برابر حرفای من یعنی فرار. یعنی خودشم میدونه که چه آدم خطاکاریه و کارش میلنگه. گفتم مدرک زنده هم دارم ازش. میتونست به قول خودت، با اولین توهینی که توی فضای مجازی بهش کردم بره ازم شکایت کنه به فتا، اما هربار توی این چند سال فقط بلاک کرد یعنی به عبارت دیگه فرار کرد. اگه آدم کاردرستی بود این کارو نمیکرد. اینارم گفتم که بدونی لازم نیست عواقب مجازات سایبری رو برام توضیح بدی. برو فعلا درستو بخون، هر وقت رزومه لازم داشتی، اون وقت بیا استشهاده توی این سایت جمع کن که من به اون مرد زیبارو توهین کردم، ببر فتا اونا هم بریزن توی خونم جلوی چشم همه اعدامم کنن. شوخی و مبالغه هم نمیگم، جدی میگم. پول که ندارم. مدافع ندارم اما به هیچکسم احتیاج ندارم. در عوض تویی که وضعت شاید از هر نظر از من بهتر باشه و طرفدارات توی این سایت بیشتر هستن، با این حال برای رزومه ی تحصیلی و کاریت و برای استخدام شدنت محتاج خون منی! منم بی دریغ میذارم خونمو سر بکشی تا رزومه بهت بدن بلکه بتونی یه دفتر کار برای خودت بزنی از صدقه سری خون من!

تیکر بارداری نیست!  من مجردم. این تیکر زمان رسیدن به خواسته ی بزرگمه🌿 اما امیدوارم این تیکرو یه روز واقعا برای بارداری هم بزنم❣️
کاش توی تاپیک منم با همین زبون حرف میزدی، نه با تهدید ۸۰ ضربه شلاق و اعدام در حضور کاربرای سایت. درض ...

@نی_نی_یار_پنج  

نینی یار جان 

سلام وقتتون بخیر 

میشه به این کاربر رسیدگی کنین؟

فکر میکنم دچار بیماری روحی بدی هستن 

من اصلا ایشونو نمیشناسم و مدت خیلی زیادی هست که اصلا توی نینی سایت فعالیت نداشتم

نمیدونم چرا میاد توی تاپیکم توهین میکنه و ایجاد مزاحمت میکنه و این طومار حرفهای نامفهوم رو تایپ میکنه 

ممنون میشم اگه کاربریشو تعلیق کنید

✨🤍...Be what you are

کاش توی تاپیک منم با همین زبون حرف میزدی، نه با تهدید ۸۰ ضربه شلاق و اعدام در حضور کاربرای سایت. درض ...

جریان چیه؟ تو کدوم تاپیک؟ لینک تاپیک رو بدین بررسی کنم وگرنه دسترسیتون رو میبندم برای مزاحمت

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

جریان چیه؟ تو کدوم تاپیک؟ لینک تاپیک رو بدین بررسی کنم وگرنه دسترسیتون رو میبندم برای مزاحمت

نینی یار جان ببینید تاپیک هاشون رو 

انگار اصلا مشکل دارن 

مثلا این تاپیکو ببینید https://www.ninisite.com/discussion/topic/9852710/بعد-از-اقدام-کی-باید-بی-بی-چک-بزنیم

تاپیک سرکاری میزنه کاربرا رو سرکار میذاره 

اصلا مشخص نیست خانمه یا آقا انگار یه پسر نووجونه اومده کاربرا رو اذیت کنه

یا مثلا این یکیو ببینید https://www.ninisite.com/discussion/topic/7272779/به-زودی-من-این-مرد-تقلبی-رو-از-کار-بی-کار-خواهم-کرد

✨🤍...Be what you are

نینی یار جان ببینید تاپیک هاشون رو  انگار اصلا مشکل دارن  مثلا این تاپیکو ببینید https: ...

بله قبلا دیده بودم الان میخوام پست شما رو تو تاپیکش بده و ببینم دلیلش چیه این پستو گذاشته نتونه توضیح درست بده میبندمش

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar