2777
2789
عنوان

سوال شخصییی

284 بازدید | 14 پست

سلام کسی می دونی علت جوش های زیرپوستی و دردناک و قرمز روی لب های بیرونی واژن چیه؟ همچین تجربه ای داشتین تو سنین نوجوانی؟ درمانش چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید، ولی چطوری اونجا رو میبینید؟! 🤭🙈

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
مرسی از نصیحتت عزیزم ولی من مجردم🥰

پس احتنالا از عفونته ،یا که جنس لباس زیرت بهت نمیسازه

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
پس احتنالا از عفونته ،یا که جنس لباس زیرت بهت نمیسازه

که اینطور آخه من هر جا تحقیق کردم راجب زگیل تناسلی و بیماری های جنسی نوشته بود. از مامانم هم پرسیدم گفت چیز خاصی نیست بازم گفتم این جا هم بپرسم شاید چیزی دست گیرم بشه ممنونم❤❤