2777
2789
عنوان

این دنیا به من بدهکاره

202 بازدید | 11 پست

خیلی دلم گرفته رفتم تو حموم زار زار گریه کردم. از این دنیا از بودنم. این دنیا به زندگی شاد٫ آرامش ٫حال خوب به من بدهکاره. خیلی وقته دیگه ذوقی برای بیدار شدن ندارم. مگه چند سالمه که همش باید صبور باشم لبخند بزنم و نذارم هیچکی از دلم خبر دارشه. دیگه بریدم کاش یه معجزه می‌دیدم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل من خستم از زندگي شوهرم يه ادم مزخرفه كه اصلا برام وقت نميذاره زنداني ام تو خونه نميدونم چيكاركنم دارم ديوونه ميشم ٣ ساله عروسي كرديم يبارنشد دستمو بگيره تا سركوچه ببره جالبش اينه نميذاره خودمم برم

واقعا ب چه اميدي زندگي ميكنم😭

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
بدهی رو باید به زور گرفت وگرنه کسی نمییده بهت

ازکی چطوری شماکه باتجربه ای بگوماهم بگیریم دخترم حرف نمیزنه داره چهارساله میشه این بدهیوازکی بگیرم ازخدابه زورمیخوام نمیده چیکارکنم؟

برای خوب شدن بچه ام صلوات میفرستی؟؟
مثل من خستم از زندگي شوهرم يه ادم مزخرفه كه اصلا برام وقت نميذاره زنداني ام تو خونه نميدونم چيكاركنم ...

واقعا منم خسته شدم از همه چیز. کاش میشد آدم وقتی میبره دست خودشو بگیره بدون فکر آبرو و چیزی بذاره بره...

ازکی چطوری شماکه باتجربه ای بگوماهم بگیریم دخترم حرف نمیزنه داره چهارساله میشه این بدهیوازکی بگیرم ا ...

شنوایی دخترت سالمه؟

تا ۴ سال حرف نزدن زیاد پیش میاد برای بچه ها

دختزخاله من تو گفتار درمانی هست میگه فراوون بچه های ۴ سال میان نکران نباش

بشرطی که شنواییش کاملا سالم باشه البته

حتما ببر گقتار درمانی

I Am Everything That I Want
شنوایی دخترت سالمه؟ تا ۴ سال حرف نزدن زیاد پیش میاد برای بچه ها دختزخاله من تو گفتار درمانی هست می ...

ازهمه چی عقبه میشه یه نشونی ازدخترخالت بدی سوال دارم ازش

طبیعیه نگران نباش درست میشه گقتاردرمانی ببر حتما

میترسم درست نشه یه گفتاردرمان میگفت اگه مسکل زمینه ای نداشته باشه بحرف میادمیترسم واقعا،ازدخترخالت بپرس بگویه دختریه سال وچهارماه هیچی نگفته فقط گاهی میگیم بابا یاننه بگومیگه بابابابااین یعنی لکنته؟

واقعا منم خسته شدم از همه چیز. کاش میشد آدم وقتی میبره دست خودشو بگیره بدون فکر آبرو و چیزی بذاره بر ...

دقيقا منم از ابرو ميترسم

از يه طرفي از حرف مردم ولي حرف مردم ارزش نداره زندگيمو نابود كنم 

چون من پدرندارم برام خيلي خيلي سخته 

خودم سركار ميرم ولي شوهرم كنترلم ميكنه محيط كارمم جوريه همه خانم هستيم ولي خيلي اذيت ميشم 😭😭😭جوري شده همه راز زندگيمو فهميدن شوهرمو ميشناسن بعد جالبه ميگن اصلا بهش نميخوره 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست