2777
2789
عنوان

تازه عروسم مادر شوهرم ظرفامو ادامسی کرده..

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 32 پست
خیلی گفتم نشور ولی گوش نکرد حتی خواهر شوهرمم شیرینی اورده بود که خیس بودن

یعنی چی خیس بودن؟ مگه چه هیزم تری بهشون فروختی 

شاید بهت حسودی می کنن😐از خوشی های زندگیت نگو ولی هر چی دیدن هم بزار ببینن حاشا نکن فکر کنن ازشون می‌ترسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه قوم شوهر همینه امروز من بعد مدتها رفتن پیششون انقدر متلک گفتن بعد میگن چرا پیش ما نمیای تو چشمای من نگاه میکنه میگه آدم باید اخلاق داشته باشه 

گناه من سادگی بود .
اره حتی باهام حرف زدنی تو صورتم نگا نمیکنن به درو دیوار نگا میکنن

تازه عروسی؟ ولشون کن مال همه همینن اینا تا نبینن شما تا مرز طلاق پیش رفتی و هیچ عشقی و احترامی بین شما و همسرت نمونده ول کن نیستن پس ولشون کن، اونا چیز زیادی از دست نمیدن اگه هر کاری کنن ولی شما همسرت و خودتو زندگیتو داری و منطقی رفتار کن

عکس کف قابلمه را بذار ببینم چیه

من اصلا باور نمیکنم، مگه میشه آدم چسب یا ادامس بیاره با خودش بچسبونه ته ظرف کسی؟؟؟؟؟؟ احتمالا مادرشوهره ترسیده خش بندازه کف قابلمه رو یا زور نداشته غذا ها رو خوب نشسته چسبیدن به ظرف بعد اسی گذاشته رو گاز داغ شدن بدتر چسبیدن

دیگه قوم شوهر همینه امروز من بعد مدتها رفتن پیششون انقدر متلک گفتن بعد میگن چرا پیش ما نمیای تو چشما ...

اره اتفاقا بمنم میگفتن جرا نمیای خونمون انگار خیلی احترام و انسانیت حالیشونه انتظارم دارن