بعدشام که سفره رو جمع کردیم مادر شوهرم اسرار کرد که ظرفارو میشورم زحمت کشیدی و فلان.. سه تا قابلمه رو نشست با کف گیر که گفت تو یکی از قابلمه ها سیب زمینی پختی نرفت درحالی که تو ماهی تابه پخته بودم و قابلمه هام نو و تازن اصلا چیزی بهشون نمیچسبه امروز خواستم بشورمشون دیدم یچیز مثل ادامس یا چسب داخل قابلمه دور تا دور کف گیر هم بود دیدم اونم همینطوره هر چقد میشورم نمیره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره حتی باهام حرف زدنی تو صورتم نگا نمیکنن به درو دیوار نگا میکنن
تازه عروسی؟ ولشون کن مال همه همینن اینا تا نبینن شما تا مرز طلاق پیش رفتی و هیچ عشقی و احترامی بین شما و همسرت نمونده ول کن نیستن پس ولشون کن، اونا چیز زیادی از دست نمیدن اگه هر کاری کنن ولی شما همسرت و خودتو زندگیتو داری و منطقی رفتار کن
من اصلا باور نمیکنم، مگه میشه آدم چسب یا ادامس بیاره با خودش بچسبونه ته ظرف کسی؟؟؟؟؟؟ احتمالا مادرشوهره ترسیده خش بندازه کف قابلمه رو یا زور نداشته غذا ها رو خوب نشسته چسبیدن به ظرف بعد اسی گذاشته رو گاز داغ شدن بدتر چسبیدن