2777
2789

پسرم 21 روزشه 

هردفعه شیر میخوره یکم بالا میاره با اینکه بادگلوشو میگیرم

شباهم تو خواب یکسرررره زور میزنه.ینی هی تکون میخوره و زور میزنه و بعد کلی زور زدن پی پی میکنه. تا صبح هی زور میزنه وهی پی پی میکنه. ولی گریه نمیکنه

مشکلش چیه بنظرتون؟اخه من اصلا غذای نفاخ نمیخورم

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...

بچه که بدنیا میاد تا چندوقت نفخ داره

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچتون رفلاکس داره 

ربطی به عذای نفاخ نداره 

باید پرهیز غذایی داشته باشی 

مثلا لبنیات و گوشت گاو و خیلی چیزای دیگه برات ممنوعه 

اگه میخوای شیر خودت رو بدی .

حتما موقع خواب روی سطح شیب دار باید بخوابه 

یه سرچ بزن توی نت راجع به نوزادان رفلاکسی و نحوه مراقبتشون برات کامل توضیح داده 

مشکلی نیست عزیزم اگه گریه نمیکنه و مدفوع هم داره مشکلی نیست چون یوبوست نداره قنداق میکنی بچه رو ؟

استفراغ هم چون معدشون کوچیکه نمیتونه زیاد شیر بخوره اضافیاش بالا میاره تا شیشماهگی معمولا بچه ها زیاد بالا میارن بعدش خوب میشه

مشکلی نیست عزیزم اگه گریه نمیکنه و مدفوع هم داره مشکلی نیست چون یوبوست نداره قنداق میکنی بچه رو ؟ ا ...

نه قنداق نمیکنم. اخه طبیعیه یکسره تو خواب درحال زور زدن باشه؟انگار که خیلی زور میزنه تا دفع داشته باشه

پی پی میکنه خیلی هم زیاد میکنه ولی زور زیاد میزنه تا بکنه

دختر من تا یکسالگی همین بود،دکترش گفت طبیعیه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
وای زور زدنش وتصورکردم 🥺کوچولوی ناز  حتما قان قان هم می‌کنه موقع زور زدن 😁 انشالله که مشکلی ...

اره صدای موتور گازی میده شب تا صبح 😣