2777
2789
عنوان

خانومای چادریا لطفا بیاین

143 بازدید | 8 پست

سلام میخام برم شمال مسافرت مانو بلند و پوشیده دارم ولی اصلا دلم نمیخاد از چادرم دل بکنم .نظرم اینه مانتو کوتاه خنک دارم بپوشم با چادر بنظرتون سخته یه پسر دوساله ونیمه ام دارم؟شماهم مثل من دلتون نمیخاد هیچموقع چادرتونو دربیارید

سلام، از این چادرهای آستین دار و جلوبسته بپوشی، سخت نیست

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا باید شمال چادر رو برداری

چادر انتخاب نوع حجاب فرد رو نشون میده

این مسئله شمال و سفر و.... نداره

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

من زیاد سفر میرم و همیشه هم چادر میذارم

بهش اعتقاد دارم و دوسش دارم، حتی اگه سخت باشه 

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

خداروشکر که کسانیم مثل من هستن.عاشق چادرمم اصلا دلم نمیخاد رهاش کنم حتی فکر نپوشیدنش اذیتم می‌کنه.مسدونی برخورد اطرافیانم باهام بده همش میگن خودتو با چادر پیر می‌کنی اذیت میشی بیخیال خدا که سختگیر نیست ولی من عاشقشم.

چادرم دانشجویی دارم وعربی اصیل بنظرتون قجری راحته یانه بخرم؟؟؟