2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلم دینی همیشه سوال های چند کلمه ای میداد با جواب هایی که هر کدوم چند صفحه بود، کل یه ذرس ده صفحه ای رو چهار تا سوال میکرد و تمام، ما هم یه شاگرد زرنگ داشتیم همیشه میخوند، جواب هارو هم جدا مینوست میزاشت توی جامدادیش، جا مدادی این بیچاره کل کلاس میچرخید همه نوبتی جواب هارو مینوشتن اونم به بهانه غلط گیر😂 نمیدونم چرا نمیفهمید معلمه خیلی ضایع بودیم ولی خب همیشه هم همه با نمره حد اقل۱۹ قبول میشدیم و این موضوع سه سال دوره راهنمایی ادامه داشت

راهنمایی خیلی تقلب میکردیم😂 یه اکیپ ۱۵ نفره بودیم یه طرف کلاسو قرق کرده بودیم. قشنگ رو جوابا با صدای بلند میخوندیم بقیه مینوشتن. معلما هم ماشالا شوت...

هر وقت نبودی ، همه چی قشنگ شد!
معلم دینی همیشه سوال های چند کلمه ای میداد با جواب هایی که هر کدوم چند صفحه بود، کل یه ذرس ده صفحه ا ...

من نیم ساعت مونده بود زنگ بخوره احازه میگرفتم برم دستشویی بعددیگه سرکلاس نمیرفتم زنگ که میخورد معلم می اومد بیرون از کلاس گفت چرا دیر اومدی جلسه بعد دارم واست

یه بار دوستم روی برگه تقلب نوشته بود داشت از روش می نوشت مراقب اومد دید خواست برگه رو بگیره دوستم هول کرد گذاشت تو دهنش . بعد مجبوری قورتش داد 😂😂😂

مراقب حیغ میکشید میگفت باشههههه باشه قول میدم نگیرم ازت فقط اون بیارش بیرون بدبخت الان خفه میشه .

بعد از چند دقیقه هندز نگران بود نراقبه اومد گفت برو پایین اب بخور بره پایین خفه نشی یه وقت 😂😂😂دوستم میگفت خانوم کدوم برگه ؟؟ از چی حرف میزنی 

بیچاره خودش رفت یه لیوان بزرگ اب اورد گفت هی کم کم بخور اون کاغذه بره پایین 😂