2777
2789

اونایی که بچه ندارن یا بچه دار نشدن بیان...

تقریبا ۵ ساله عروسی کردم ۴ ساله جلوگیری ندارم...

مشکلمم ریشه ایه...زمان میبره نپرسید جیه واقعا دوست ندارم دیگه بگم...فقط سوالمو جواب بدید

بستگی به دیدگاه خودش و همراه بودن همسرش داره ازنظرمن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

خودت چی فکرمیکنی؟بی بچه چطوری؟

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه شوهرت رو خیلی دوس داری اونم تو رو ن چ اشکالی داره این روزهاخیلیها میتونن و نمیارن بخاطر شرایط موجود میگن قراره ایندش چی بشه

خیلیم دوس داشتین در اینده ی بچه از پرورشگاه بیارین ادم ها سگ و گربه میارن و بزرگ میکنن و بهشون میرسن و میشن بجه خود ادم اون ک بچه ادمیزاده دیگه 

همسرم خوبه مشکل خاصی نداریم

پس از کنارهم بودن لذت ببرید

تفریح،سفر،گردش

اشپزی کن،شیرینی پزی،کلاس واستخر وباشگاه برو

از لحظاتت لذت ببر

کنارشم درمانت وانجام بده

امید...خیلی مهمه

هیچوقت امیدت وازدست نده

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
اگه شوهرت رو خیلی دوس داری اونم تو رو ن چ اشکالی داره این روزهاخیلیها میتونن و نمیارن بخاطر شرایط مو ...

شوهرم خیلی علاقه داره بچه از پرورشگاه بیاره حتی اگه خدا بهمون بچه بده بازم دوس داره...میگه حتما نباید خون ادم‌باشه...

اگر همدیگه رو دوست دارید بدون بچه هم میتونید ادامه بدید هیج مشکلی بوجود نمیاد

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
همسرم خوبه مشکل خاصی نداریم

سلام عزيزم من هفده سال بچه دار نشدم كاملا به ديد و نظر خودت بستگي داره من سعي كردم از لحظات زندگيم استفاده كنم دروغ نميگم خيلي وقتا غصه خوردم ولي سريع به زندگي برگشتم.سعي كن از زندگيت لذت ببري كنارشم به درمانت ادامه بده 

از صميم قلبم برات آرزوي خوشبختي و حاجت روايي ميكنم